CRIMSON NEWS

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας


Σπουδαία νίκη λοιπόν για τον Απόλλωνα Λάρισας για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Η λαρισινή ομάδα επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, χάρη σε γκολ του Μαρκ Σιφναίου στο 18' της αναμέτρησης, ύστερα από ωραία ασίστ του Γκουστάβο από τα αριστερά.

Απέναντι σε ένα από τα θεωρητικά "φαβορί" για τον προβιβασμό, η ομάδα της Λάρισας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε το τρίποντο και υποχρέωσε την Ελαφρά Ταξιαρχία στη δεύτερη διαδοχική ήττα.



Μάλιστα θα μπορούσε το σκορ να είναι πιο υψηλό αν ο διαιτητής Δραγούσης από το Κιλκίς, μετρούσε κανονικό γκολ του Σιφναίου στο 23' ή αν έδινε το πασιφανέστατο πέναλτι υπέρ του λαρισινού συγκροτήματος στο 1' της αναμέτρησης, που έγινε πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο Φιλιππούπολης, λόγω της βροχόπτωσης που υπήρχε το Σάββατο στην θεσσαλική πρωτεύουσα.

Κρίμα για τους Λαρισαίους φιλάθλους που δεν βρέθηκαν στο γήπεδο να απολαύσουν ένα δυνατό ντέρμπι και τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας που τα έδωσαν όλα, εντυπωσιακά!

Πάντως για τους Λαρισαίους αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη, έπειτα από εκείνες με Εργοτέλη, Χανιά και Απόλλωνα Πόντου.

Με το αποτέλεσμα αυτό έπιασε τους ηττημένους στην 2η θέση στους 17 βαθμούς, όπου πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία (εκεί βρίσκεται και ο Καραϊσκάκης).

Η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα μπορεί να πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο (ανορθόδοξα φυσικά, μπροστά από την άψογη αμυντική γραμμή της Λαρισινής ομάδας), αλλά ουσιαστικά δεν έκανε κάτι.

Οι ευκαιρίες που έκανε ήταν μετρημένες και ο Απόλλων Λάρισας με εξαιρετική στρατηγική πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Θανάσης Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Νίκος Κωτούλας (Κιλκίς), Κώστας Τσακίρης (Δράμας)

ΣΚΟΡΕΡ: 18' Σιφναίος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο (52' Καμπέρης), Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός (63' Καρατάσιος), Λίταινας, Ναζίμ, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος (82' Τασιούλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Λαρέα, Αγρόδημος, Μπλάζιτς (53' Μαρκόβσκι), Μπετινέλι, Πατράλης (69' Παυλίδης), Βουό, Γιαννιτσάνης (61' Μπαστιάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου