CRIMSON NEWS

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Η κακή άμυνα της στοίχισε!

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την εντυπωσιακή τρίτη περίοδο που πραγματοποίησε και υπέταξε την Λάρισα με 94-71, παρά το γεγονός ότι έκανε τα εύκολα -πολύ- δύσκολα στο τέλος.


Η… ιστορικά καλή τρίτη περίοδος έφτανε για να καλύψει τα… κακώς κείμενα του Πανιωνίου (5-6), ο οποίος επικράτησε δύσκολα της Λάρισας (3-8) με 74-71 και απομακρύνθηκε εκ νέου από την επικίνδυνη ζώνη του πρωταθλήματος!

Αντίθετα, οι φιλοξενούμε έπεσαν στο 3-8 που τους φέρνει μόλις μια νίκη πάνω από τον Άρη που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κορυφαίος από πλευράς γηπεδούχων ήταν ο Σάμιουελς (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ και 10 κερδισμένα φάουλ), ενώ εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Βεργίνης (19 πόντοι με 4/5 τρίποντα) και Πέτροβιτς (13 πόντοι και 4 ριμπάουντ).

Στον αντίποδα, ο Μπράντον Ρας ήταν για άλλη μια φορά θετικός (15 πόντοι και 8 ριμπάουντ) παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα φάουλ, ενώ κομβικός  ήταν ο Μπερχανεμέσκελ (17 πόντοι, οι 15 στην τελευταία περίοδο), ο οποίος πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου