CRIMSON NEWS

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πήρε αυτό που ήθελε!

Την  νίκη πήρε η ΑΕΛ απέναντι στον Πανιώνιο με 2-0. Αν και δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της το ζητούμενο ήταν οι 3 βαθμοί που πήρε. Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή η ΑΕΛ μπήκε πιο δυναμικά σκόραρε με πέναλντι που ήταν και δίκαια αποβλήθηκε ο παίκτης του Πανιωνίου. Στο δεύτερο μέρος οι Βυσσινί εμφανίστηκαν κουρασμένοι και δεν τελείωσαν σωστά φάσεις που τους παρουσιάστηκαν. Από εδώ και πέρα η διοίκηση της ομάδας πρέπει να κοιτάξει τις μεταγραφές για να ενισχύσει σε θέσεις που πονάει.




Kαλό σουτ από τον Μπούστος η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή ενώ υπήρξαν φωνές για πέναλντι χωρίς ο ρέφερι της αναμέτρησης να υποδείξει κάτι. Πέναλντι για την ΑΕΛ κατόπιν υπόδειξης του VAR σε χέρι μέσα στην περιοχή του Παπαγεωργίου  ο Φατιόν το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0. Σουτ του Οικονομίδη ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά. Κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Φατιόν. Εξαιρετική προσπάθεια του Καρανίκα κέρδισε μία κόντρα σέντραρε από τα δεξιά ο Ουάρντα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.  Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ουάρντα πέρασε από τα αριστερά επικίνδυνα σούταρε όμως ο Κότνικ μπλόκαρε.

Δυνατό σουτ του Ουάρντα ο Κότνικ απέκρουσε με δυσκολία. Στο 58΄  ο Ουάρντα σούταρε με το αριστερό η μπάλα κόντραρε με το κόρνερ που ακολούθησε να περνάει ανεκμετάλλευτο.Κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς μόνος του  στην μικρή περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου