CRIMSON NEWS

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Το οικογενειακό δίτερμα και στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Τους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League είχε την ευκαιρία να δει χθες το πρωί ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, στον αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ-19 των «βυσσινί», που ολοκληρώθηκε με 5-1.

Το παιχνίδι, που έγινε στα Δένδρα, είχε τρεις περιόδους των 30' η καθεμία και ο Ιταλός προπονητής έβγαλε θετικά συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Σημασία σε τέτοια τεστ δεν έχει το αποτέλεσμα, αλλά να βοηθηθεί ο κόουτς για να έχει μια καλύτερη εικόνα όσον αφορά στην αξιολόγηση του ρόστερ και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η Κ-19 εξέπληξε ευχάριστα στο πρώτο 30', καθώς εκτός του ότι προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ζιάκας, στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην επαγγελματική πρώτη ομάδα και οι «μικροί» έδειξαν πως είναι σε καλό δρόμο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 30λεπτο, ισοφάρισε ο Καρανίκας σε 1-1 και στις άλλες δύο περιόδους σκόραραν οι Νούνιτς, Κούνιτς, Πίτι και Ντέλετιτς.

ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ ΑΝΤΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ο κ. Φέστα στο τρίτο 30λεπτο έδειξε και τις σκέψεις που έχει για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 17.15, στην Τρίπολη σύμφωνα με την εφ.Ελευθερία.

Για τη θέση του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, προορίζεται μάλλον ο Χρήστος Γρομητσάρης, χωρίς όμως αυτό να είναι και απολύτως βέβαιο.

Χθες στο τρίτο 30λεπτο έπαιξαν οι: Γκέκας, Γρομητσάρης, Χούπτσεφ, Ζίζιτς, Γκόλιας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Πίτι, Χοτζάλι (συνέχισε από το δεύτερο 30λεπτο), Νούνιτς.

Αν αναλογιστούμε πως δεν ήταν ο Κρίστινσον, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισλανδίας και θα παίξει στην Τρίπολη, η ενδεκάδα περίπου θα έχει το παραπάνω σχήμα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, διότι υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα για το παιχνίδι και πολλά μπορεί να αλλάξουν και με βάση την εικόνα των προπονήσεων.

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΖΙΝΙΟ

Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκε και ο Λεοζίνιο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και σιγά-σιγά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε να τον υπολογίζει και ο προπονητής του.

Αντίθετα δεν έπαιξαν οι Μόρας, Μπέρτος που είναι τραυματίες και ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Μπαργκάν, επίσης, δεν έπαιξε, απλά για προληπτικούς λόγους, καθώς από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου