CRIMSON NEWS

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ήττα της ΑΕΛ στην Τρίπολη


Την ήττα δέχθηκε η ΑΕΛ από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Οι Βυσσινί περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου κάνοντας αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και δεχόμενοι αρκετή πίεση από τους Αρκάδες. Tην κακή εμφάνιση παραδέχθηκε και ο Φέστα μετά το τέλος του παιχνιδιού και είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν μεταγραφές ποιοτικών και έμπειρων παικτών για ένα καλύτερο μέλλον.
O Ρόλε στο 14΄ βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 22΄ αλλεπάλληλες κόντρες από τα πόδια του Μανιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 39΄ ο Τόνσο ψιλοκρέμασε τον Κρίστινσον ευτυχώς όμως για την ΑΕΛ η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.  Στο 44΄ ο Κυριακόπουλος σούταρε η μπάλα κόντραρε κατέληξε κόρνερ.

Στο 46΄ ο Ντέλετιτς από τα 30 μέτρα σούταρε ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.  Με το αριστερό σούταρε ο Φατιόν η μπάλα  κατέληξε άουτ. Στο 55΄ ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή μόνος του πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.   Στο 70΄ ο Βαλιέντε σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή έφυγε έξω.  Στο 89΄ ο Μανιάς πλάσαρε εύκολα και έκανε το 2-0. Πανό ανήρτησαν οι οπαδοί της Τρίπολης υπέρ της ΑΕΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου