CRIMSON NEWS

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Χαμένοι και οι… δύο

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά, από τη στιγμή που δεν τις έκανε γκολ, θα μπορούσε και να δεχθεί εκείνος από την ΑΕΚ. Αυτό δεν συνέβη και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε περισσότερο από 35.000 κόσμο.

Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει την παράδοση η οποία θέλει το «τριφύλλι» να μη χάνει… ποτέ από τη σημερινή του αντίπαλο από το 2006, ανεβάζοντας το εντός έδρας αήττητο σερί απέναντι της σε 16 ματς, με οκτώ νίκες κι άλλες τόσες ισοπαλίες. σε Λεωφόρο ή Ολυμπιακό στάδιο!

Αποτέλεσμα, παράλληλα, που αφήνει τον Παναθηναϊκό χωρίς νίκη σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, παρότι σήμερα ήταν πολύ βελτιωμένος, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» δεν εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ και παρέμειναν στο -6, στην κούρσα του φετινού τίτλου.

Τριάρα ο Πανιώνιος
Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν κόρνερ, από το οποίο άνοιξαν το σκορ. Κι αφού ο Κυριακίδης έδιωξε πολύ άσχημα μετά την εκτέλεση του Σπιριντόνοβιτς, ο Μασούρας από κοντά έπιασε δυνατό σουτ για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα με το πλάγιο που εκτέλεσε, ο Οικονομίδης γύρισε για τον Κόρμπο που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι αντέδρασε άσχημα ο Μαρινάκης, 2-0! 

Όποιο σχέδιο και να είχε ο Ζοζέ Ανιγκό, τον έβγαλε ασπροπρόσωπο και ταυτόχρονα ακυρώθηκε στο «άψε-σβήσε» αυτό του Τραϊανού Δέλλα, που αναγκαστικά έπρεπε να αναπροσαρμόσει από πολύ νωρίς τα πλάνα του. Επιθετικά δεν λειτουργούσαν καθόλου καλά οι Αγρινιώτες, έχοντας ουσιαστικά μόνο μια υποψία φάσης με τον Μανά στο 11’, ενώ αμυντικά το πρόβλημα ίσως να ήταν ακόμη μεγαλύτερο, αφού σε κάθε αξιόλογη κατεβασιά των γηπεδούχων, ο Παναιτωλικός κινδύνευε με γκολ. Αν δεν είχε καθυστερήσει χαρακτηριστικά ο Ντουρμισάι στο 14’ , όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, έχοντας πολύ χρόνο και χώρο, θα είχε γίνει από τότε το 3-0. 


Τελικά, σημειώθηκε στο 27ο λεπτό. Ο Οικονομίδης έπιασε δυνατό σουτ και μετά την απόκρουση του Κυριακίδη, ο Ντουρμισάι πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια κατέβασε στροφές ο Πανιώνιος και κράτησε άνετα το 3-0 δίχως ουσιαστικά ανησυχήσει από το παιχνίδι του Παναιτωλικού. 

sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου