CRIMSON NEWS

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Έργο Κρίζμαν η νίκη του ΠΑΣ!

Στα δύσκολα κάποιος πρέπει να βγει μπροστά… Ο ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (25/11) είχε έναν παίκτη που το έκανε, τον Σάντι Κριζμάν, και έτσι νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-0.

Το παιχνίδι ήταν και για τους δύο τελικός. Και αν οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από νίκη, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ξεχάσει πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Μετρούσε έξι αγωνιστικές στη σειρά χωρίς τρίποντο. Το αρνητικό σερί έσπασε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλη ανάσα και να πηγαίνουν στο +3 από τον Λεβαδειακό. Ακολουθεί, μάλιστα, ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ εντός. Δίνεται, δηλαδή, η ευκαιρία στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να ανέβουν βαθμολογικά.

Παρεμπιπτόντως, ο Κρητικός τεχνικός ανακάτεψε πάλι την τράπουλα και αυτή τη φορά του βγήκε. Ξεκίνησε τον Κριζμάν, ο οποίος αυτή τη στιγμή δείχνει ο πιο ποιοτικός φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, και ο Κροάτης ήταν εκείνος που έκρινε το ματς. Θετικός και ο Παμλίδης, ενώ καλά πήγαν τα δύο μπακ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα πρώτα λεπτά κυκλοφόρησε την μπάλα και το κλειδί ήταν το σχετικά γρήγορο γκολ. Από τη στιγμή που άνοιξε ο Κριζμάν το σκορ στο 18′, το ματς πήγε εκεί που το ήθελαν οι «κυανόλευκοι». Δεν απειλήθηκαν καθόλου ουσιαστικά στο πρώτο μέρος από τον Λεβαδειακό, ο οποίος ήταν απόλυτα προβλέψιμος. Νανζίς και Σαβαντογκό δεν έπαιρναν πάνω τους προσπάθειες και έτσι οι Βοιωτοί επιχειρούσαν να γίνουν επικίνδυνοι μόνο με τα στημένα του Στανόγεβιτς.

Στο δεύτερο μέρος ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή, ο Σανίνο ρίσκαρε αλλάζοντας τον σχηματισμό της ομάδας του, αλλά αυτό δεν έφερε αποτέλεσμα. Είχε ήδη γίνει το 2-0 με τρομερό ψαλιδάκι του Κριζμάν και ο Λεβαδειακός βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Βοιωτοί δεν πίεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα, έδειξαν να μην μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί και τρίτο γκολ από τον Νικολιά. Η μόνη τους καλή στιγμή ήταν μία κεφαλιά του Ζησόπουλου στο δοκάρι. Έτσι δικαιολογημένα δεν απέφυγαν την ήττα.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου