CRIMSON NEWS

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στα χαμηλά Αστέρας και Λαμία

Φάνηκε ότι θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν, αλλά τελικά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε τη νίκη στην Τούμπα επί των Αγρινιωτών με 2-1.

Χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς σε ένα χρονικό σημείο που δεν απειλούσαν στο παραμικρό, βρήκαν δύο τέρματα στο 63’ και στο 66’, αρχικά με το αυτογκόλ του Μαρινάκη από την πίεση του Πρίγιοβιτς και τη σέντρα του Λημνιού, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Σάκχοφ στο δοκάρι.

Η ομάδα του Δέλλα δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε στο 71’ με τον Καμαρά, αλλά μέχρι εκεί. Ο αγχωμένος ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τελικά κράτησε το υπέρ του σκορ και έτσι θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος στην 1η θέση στο +2 από τον Ατρόμητο και σίγουρα στο +7 από την ΑΕΚ που έχει πίσω


Βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κρίση ο Αστέρας Τρίπολης, που έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Λαμίας και συμπλήρωσε 6 αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-3-3). «Κερδισμένοι» οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 ματς (2-5-0).

Η ομάδα του Χάβου ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, ωστόσο έμεινε με 10 παίκτες στο 30’ λόγω αποβολής του Βάντερσον και εν συνεχεία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά άντεξε και «τσίμπησε» την ισοπαλία.

Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάββας Παντελίδης, με τους Αρκάδες να παραμένουν κολλημένοι εντός διακεκαυμένης ζώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου