CRIMSON NEWS

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Βραζιλιάνικη μαγεία και νίκη για τον Απόλλωνα!

 Το 3 στα 3 έκανε ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στην Παναχαϊκή με σκορ 1-0. Το απόλυτο νικών για την ομάδα του Τροϊζι που παρουσιάζεται πολύ καλά στημένη τακτικά με την βραζιλιάνικη τετράδα Πολέτο, Μαρκολίνιο, Λουκάο, Ράμος να κλέβουν τις εντυπώσεις. Φυσικά και οι Έλληνες Χατζής, Κουρτεσιώτης αλλά και οι νεαροί Μάντζιαρης, Τασούλης, Σουλιώτης αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες  τα πήγαν πολύ καλά. Γκολ υψηλού επιπέδου από τον Λουκάο που σίγουρα τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους ομάδες ανώτερων κατηγοριών αφού δεν είναι μόνο κίνδυνος- θάνατος στην επίθεση αλλά πρωταγωνιστεί ακόμα και σε φάσεις που η ομάδα του αμύνεται!
Φανταστικό γκολ στο 11΄ με τον Λουκάο που δέχθηκε την πάσα από τον Ράμος έκανε το κοντρόλ γύρισε το σώμα του σούταρε και έκανε το 1-0.  Στο 30΄ ο Λουμπαρδέας πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Ίσραελ η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο κόρνερ. Στο 37΄ ο Ίσραελ υποδέχθηκε την μπάλα από σέντρα του Μαυριά σούταρε η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μάντζαρη. Στο επόμενο λεπτό ο Πλέγας σούταρε από τον άξονα ο Μάντζαρης εκτινάχθηκε στην γωνία του και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 57΄ ο Μαυριάς έξω από την περιοχή σούταρε "με την μία" ο Μάντζαρης ήταν σε κατάλληλη θέση για να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 69΄ο Μαρκολίνο δέχθηκε την πάσα του Σκούπρα σούταρε με το αριστερό ο Σούλης όμως αγκάλιασε την μπάλα εύκολα. Τεράστια ευκαιρία στο 94΄ με Αντωνόπουλο και Σταμόπουλο που δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του Μάντζαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου