CRIMSON NEWS

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σπουδαία νίκη, Βραζιλιάνοι "φωτιά"!!

Τεράστια νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας που νίκησε μέσα στο Καυταντζόγλειο τον Ηρακλή με σκορ 3-4. Η ομάδα της Φιλλιπούπολης βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 3-1 παρόλα αυτά κατάφερε στο δεύτερο μέρος να σημειώσει τρία γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν στην κορυφή μαζί με τον Εργοτέλη στους 13 βαθμούς. Πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά οι Βραζιλιάνοι Μαρκολίνιο(σημείωσε δύο γκολ) Λουκάο Πολέτο(ένα γκολ με ωραίο σουτ) Ράμος που είναι το α και το ω και είναι δεδομένο πως τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Φυσικά μεγάλο μερίδιο στην τόσο καλή εικόνα έχει και ο τεχνικός Μαρσέλο Τροίζι αλλά και άλλοι παίκτες με την εμπειρία τους βοηθούν αρκετά όπως οι Χατζής και Κουρτεσιώτης. Μοναδικό μειονέκτημα τα λάθη στην άμυνα ενώ από την άλλη ο Ηρακλής απέδειξε πως τα ματς δεν κερδίζονται με την φανέλα και την ιστορία  και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες αλλά μεγάλους σε ηλικία και σχετικά αργούς "χτυπώντας" αποτελεσματικά στις αντεπιθέσεις ο Απόλλων.

Οι Κυανόλευκοι σε ένα γενικότερα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησαν με τον Περόνε να βρίσκει δίχτυα με ωραίο πλασέ έπειτα από πάσα του Ντούνη.

H «απάντηση» για τους φιλοξενούμενους ήρθε άμεσα με την εκπληκτική προσπάθεια και γκολ του Βραζιλιάνου, Μαρκολίνο, με τον Βοσνιάδη να μην έχει απάντηση. Κάπου εκεί ξεκίνησε το... κρεσέντο για τους γηπεδούχους, που πέτυχαν δύο τέρματα, με τους Κλέιτον (29') που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Περόνε και την ασταθή απόκρουση του Μάντζαρη, με τον Καλτσά, τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Κλέιτον, να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.


Ο Ηρακλής στο καλύτερο με διαφορά του ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, είχε επίσης τρία δοκάρια, με τους Μενδινό και Ντούνη (δύο από αυτά) να μην βρίσκουν στόχο.

Kαι ενώ όλοι πίστευαν πως οι Κυανόλευκοι είχαν «κλειδώσει» την νίκη η ομάδα του Τροίζι, μέσα σε δώδεκα λεπτά πέτυχε δύο γκολ με τους Πολέτο (50') αρχικά και τον Κοντοέ (57'), ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3, σε ένα πραγματικά «τρελό» σε ρυθμό και εξέλιξη αγώνα.

Ο Ηρακλής μετά την ψυχρολουσία έψαξε ανορθόδοξα με πολλά μακρινά σουτ το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, με τους φιλοξενούμενους στο 87' να πετυχαίνουν γκολ νίκης με τον Μαρκολίνο, ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή, μέσα στο Καυτανζόγλειο, κερδίζοντας με 3-4,.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Στάμου, Χιντζίδης, Καλτσάς (75' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Ντούνης, Κλέιτον (62' Ρόβας), Χασομέρης, Περόνε (55΄ Πασάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροίζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο (85' Καμπέρης), Μαρκολίνο, Λουκάο, Τασιουλής (58΄Λίταινας), Σουλιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου