CRIMSON NEWS

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Μπορούσε και περισσότερα, κέρδισε δίκαια!


Εύκολη νίκη για την ΑΕΛ στο γήπεδο της απέναντι στον ΠΑΣ με σκορ 2-0. Η μόνη της δυσκολία για μια ακόμα φορά στο σκοράρισμα.Ωστόσο τα κατάφερε στο δεύτερο μέρος με τους Γκόλια και Ντέλετιτς που ήταν στους διακριθέντες όπως και οι Κοέφ και Μιλοσάβλιεβιτς. Δίκαια οι Βυσσινί νικητές και χειροκροτήθηκαν από τους 4000 οπαδούς της.
Στο 14΄ ο Μπαργκάν σούταρε δυνατά με το αριστερό από το ύψος της περιοχής η μπάλα βρήκε στο στήθος του Βελλίδη και πήγε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς η μπάλα χτύπησε στο  δοκάρι.  Στο 29΄ ο Νούνιτς μπήκε στην περιοχή καθυστέρησε να σουτάρει ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 32΄ τρομερή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Νούνιτς να μπαίνει στην περιοχή σε θέση τετ-α-τετ  πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.   Στο 43΄ εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 47΄αποβλήθηκε ο Τσικάρσκι με 2η κίτρινη κάρτα.1-0 η ΑΕΛ, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μιλοσάβλιεβιτς σουτάρει, ο Βελλίδης διώχνει με το πόδι και ο Γκόλιας στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για να ανοίξει το σκορ.  Στο 62΄ ο Μπαργκάν από το ύψος της περιοχής σούταρε η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.  Στο 74΄ ο Ντέλετιτς σούταρε όντας ελεύθερος ο Βελλίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 76΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς πάσαρε στον Ντέλετιτς "κεραυνοβόλησε" τον Βελλίδη κάνοντας το 2-0.

ΑΕΛ:Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς(86΄Σάχιτι), Γκόλιας(55΄ Γρομητσάρης), Ζίζιτς, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Κοέφ, Νούνιτς, Μπαργκάν(63΄Πίτι), Φατιόν

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Παμλίδης(83΄ Κούζουκ), Μιχαήλ, Λίλα, Γιάκος(75΄ Κακούμπα), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Λουκίνας , Σιόντης, Ντόλοβατς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου