CRIMSON NEWS

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συνέτριψε τον Παναμά η Αγγλία

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι της Αγγλίας με τον Παναμά, με τους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να παίρνουν μία πολύ εύκολη νίκη με 6-1.

Ο Χάρι Κέιν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα πέτυχε χατ-τρικ με δύο πέναλτι και μία… κόντρα. Πολύ καλοί σε απόδοση ήταν για τους Άγγλους οι Λίντγκαρντ (σκόραρε το δεύτερο τέρμα) και Στέρλινγκ, αλλά και ο Στόουνς, ο οποίος μπορεί να μην είχε πολύ πίεση ως κεντρικός αμυντικός, αλλά ως επιθετικός τα πήγε μία χαρά, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Παναμάς δεν μπορούσε να αντισταθεί στις… ορέξεις των Άγγλων και ο Πενέδο αναγκάστηκε να μαζέψει συνολικά έξι φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Πάντως, οι Παναμέζοι πέτυχαν και το παρθενικό τους γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Φελίπε Μπαλόι, τον μεγαλύτερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή της αποστολής!Από πολύ νωρίς φάνηκε πως θα πάει το ματς. Στο 8’ κόρνερ του Τρίπιερ και ο Στόουνς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 22’ ήρθε το πρώτο γκολ με πέναλτι από τον Χάρι Κέιν, ενώ ο Λίντγκαρντ ανέβαζε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 36’. Ο Στόουνς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά από πολύ καλή κομπίνα σε φάουλ της Αγγλίας, ενώ το 5-0 του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε ο Κέιν και πάλι με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα είχαν πολύ πιο διαδικαστικό χαρακτήρα. Μόλις δύο στιγμές είχαν ενδιαφέρον. Το γκολ του Κέιν στο 62’ με σπόντα έπειτα από σουτ του Λόφτους-Τσικ και το παρθενικό γκολ του Παναμά στο 73’, από τον Φελίπε Μπαλόι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 6-1.

Έτσι η Αγγλία έφτασε τους έξι βαθμούς με 8-2 τέρματα και πλέον ισοβαθμεί με το Βέλγιο. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου