CRIMSON NEWS

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τα τυπικά για Μασούρα, τι προβλέπει η συμφωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του 21χρονου δεξιού μπακ. Στο ένα εκατομμύριο το deal, 10% μεταπώληση και δύο δανεικοί στην ΑΕΛ μερικές από τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Μπορεί να πέρασε από τα σαράντα κύματα, να βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, να χάλασε η μεταγραφή του, αλλά τελικά εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Γιάννης Μασούρας θα συνεχίσει την καριέρα του στους… ερυθρόλευκους. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες, από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα η ΑΕΛ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για πώληση του ποδοσφαιριστή με τους Θεσσαλούς να παίρνουν 1.000.000 μετρητά, το 10% σε πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, αλλά και δύο δανεικούς.

Μανθάτης και ένας από τους Βέργο, Καραμάνο

Όσον αφορά τα έμψυχα ανταλλάγματα σχεδόν σίγουρος είναι ο Γιώργος Μανθάτης, ενώ για τον δεύτερο η ΑΕΛ έχοντας ως στόχο την ενίσχυση στην επίθεσή της, κοιτάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Νίκου Βέργου και Τάσου Καραμάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου