CRIMSON NEWS

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Η απάντηση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ

Η απάντηση της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ προς τον Αλέξη Κούγια:

«Τα ψέματα και οι συκοφαντικές δηλώσεις σας θα κριθούν από την εξέλιξη των γεγονότων  αλλά και από τα Ελληνικά δικαστήρια . 
   H υποχρέωση ασφάλισης από τη ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί βασική συμβατική υποχρέωση της με την μορφή ΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ όπου προβλέπονται ολες οι προϋποθέσεις στο αρθ. 1.3 και 1. 3.6.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν αποτελεί υποχρέωση της Γήπεδο ΑΕ αλλά καθαρά της ΠΑΕ ΑΕΛ .
  Η συμφωνια  εκχώρησης με όλες τις λεπτομέρειες,  αποτελεί δικαιοπρακτικό θεμέλιο και όταν με οποιανδήποτε τρόπο ( βλ. καταγγελία  ΝΟΒΑ της σύμβασης με Σουπερ Λίγκα )  αυτή σταματά,  αυτόματα καθιστά την σύμβαση άκυρη .
  Η εκχώρηση ενεργοποιείται επειδή εσείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος ενεργοποίησης της .Η καταγγελία δεν είναι δήθεν πράξη και δεν γίνεται δήθεν για το ασφαλιστήριο διότι υπάρχουν – εκτός των προαναφερόμενων – τόσες συμβατικές εκκρεμότητες που θα μπορούσαμε να είχαμε καταγγείλει  την  σύμβαση όποτε  θέλαμε . Η απαγόρευση εισόδου στις σουίτες , η κακή συντήρηση του χλοοτάπητα , οι ζημιές στα καθίσματα και τα πλεξι γκλας, οι ζημιές στις γιγαντοοθόνες  θα σας υποχρεώσουν να πληρώσετε όλες τις αντίστοιχες οφειλές σας . να είστε σίγουροι για αυτό. Ακόμα πληρώνουμε ρεύμα για εσάς διότι δεν έχετε μεταφέρει τα ρολόγια σε εταιρεία σας όπως υποχρεούστε και προβλέπεται και αυτό από τη σύμβαση. Αναφέρετε ότι οφείλουμε στην  ΔΕΥΑΛ όταν εμείς δεν οφείλουμε ούτε ευρώ για κατανάλωση , πληρώνουμε πάνω από 40.000 ευρώ /χρόνο για τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης και εσείς δεν πληρώνετε ούτε την κατανάλωση που κάνετε . Κάναμε λάθος που με δική μας πρωτοβουλία μειώθηκε το ήδη μικρό τίμημα αλλά θα το διορθώσουμε άμεσα . Η αναφορές του συγγραφέα της ανακοίνωσης ( κ.Κουγια) σε προσωπικά θέματα και σε πρόσωπα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους επειδή έχουν φύγει από την ζωή δείχνει το επίπεδο και την ηθική υπόσταση του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσφύγουμε στα δικαστήρια για το θέμα της σύμβασης διότι η σύμβαση είναι άκυρη με υπαιτιότητα σας και το γνωρίζετε πολύ καλά όπως γνωρίζετε ότι έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να καταγγείλουμε μονομερώς . Θα προσφύγουμε όμως για όλες τις υποτιμητικές ,ψευδείς και συκοφαντικές σας αναφορές. Δηλώνουμε στον κόσμο ότι από την πρώτη στιγμή που υπογράψαμε την σύμβαση με τον κ.Κουγια γνωρίζαμε καλά με τι έχουμε να κάνουμε , παρολα αυτά όμως υπογράψαμε και πολλές από τις ενέργειες και αποφάσεις μας ήταν προς όφελος της ομάδας και εις βάρος των συμφερόντων μας . Θα μπορούσαμε να καταγγείλουμε την σύμβαση ανά πάσα στιγμή για πολλούς λόγους ( οικονομικούς, νομικούς , συμβατικούς κλπκλπ) αλλά δείχναμε κατανόηση επειδή επιθυμούσαμε απλά να εφαρμοστούν οι όροι της σύμβασης που τελικά ΔΕΝ εφαρμόστηκαν ποτέ.  Αντί  να εκτιμηθεί αυτή η συμπεριφορά είχαμε προσωπικές επιθέσεις , ύβρεις , απειλές και τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Τέλος κ . Κουγια ως συγγραφέας της εν λογω ανακοίνωσης όπως γνωρίζετε πολύ καλά η έκταση παραχωρήθηκε με Νόμο του κράτους και ως δικηγόρος θα έπρεπε να σέβεστε τους νόμους  και όχι να κάνετε ανυπόστατες αναφορές  δείχνοντας ακόμη μια φορά το επίπεδο σας και την πραγματική εικόνα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας διαδρομής .



ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου