CRIMSON NEWS

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Οι παίκτες του Απόλλωνα και οι άλλες περιπτώσεις...

Η ΑΕΛ δείχνει να εξετάζει τις περιπτώσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά του Απόλλωνα Λάρισας σύμφωνα με το sdna.gr.

Ένας ποδοσφαιριστής που εμφανίζονται να κοιτάζουν οι «Βυσσινί», είναι ο 20χρονος Γιάννης Ανδρέου, που θεωρείται ως μια αρκετά καλή επιλογή για την άμυνα και με μεγάλη προοπτική εξέλιξης στο μέλλον.

Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε την περσινή χρονιά από την Κ20 Παναθηναϊκού, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με όλες τις μικρά ηλικιακές ομάδες.

Εξίσου, μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν αφήνει αδιάφορους τους Θεσσαλούς είναι και αυτή του 21χρονου επιθετικού Δημήτρη Μαυριά.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΑΕΛ να προσπαθεί να τις ολοκληρώσει σύντομα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Το βάρος έχει δοθεί στην μεσοεπιθετική γραμμή με Τσέχο βασικό σε ομάδα της χώρας του να έχει το προβάδισμα για αντι-Λεοζίνιο έχοντας πάντα ως λύσεις οι Βυσσινί παίχτες από Πορτογαλία και Βουλγαρία. Τέλος, υπάρχει φήμη πως η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για εξτρέμ που αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ και στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε αλλαγή. Ο Γκανσά βρίσκεται στην τελική ευθεία για να εκδώσει την βίζα του ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και με Βούλγαρο επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου