CRIMSON NEWS

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Προκρίθηκαν Παναιτωλικός και Λεβαδειακός!

Πολύ εύκολο έργο είχε σήμερα (30/11) ο Παναιτωλικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον Εργοτέλη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Αγρινιώτες ήταν σαρωτικοί απέναντι στον Εργοτέλη τον οποίο νίκησαν με 5-0 και με έξι βαθμούς πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" ως δεύτεροι πίσω από την Ξάνθη.

Ο Μάρκος Πάουλο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39', ενώ στο δίλεπτο 65-66 κρίθηκαν όλα όταν το ρευστό 0-1 έγινε 0-3. Αρχικά ο Ρόσα πέτυχε το 0-2 και ένα λεπτό αργότερα ο Κλέσιο έκανε το 0-3. Ο Μάζουρεκ ανέβασε στο 74' το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ το τελικό 0-5 πέτυχε στο 90' ο Κλέσιο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Χανιωτάκης, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (35' Σταμόπουλος), Βογιατζής, Μαζουλούξης, Εντιαγιέ (59' Εφορντ), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Λυδάκης (68' Λαδάκης), Κυριαλάνης, Δουλγεράκης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίκες, Χαντάκιας (55' Μιχάι), Τσοκάνης, Μύγας, Μπεχαράνο (69' Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Μοράρ (60' Μάζουρεκ), Ρότσα, Ντίαζ, Ντίας.

Ζορίστηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Λεβαδειακός! 

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό είδε τον Απόλλωνα Πόντου να παίρνει το προβάδισμα με τον Σαμαρά και να έχει αυτός το πάνω χέρι για την πρόκριση αλλά κατάφερε να τον… τουμπάρει (1-2) και να πάρει το εισιτήριο για τους «16». 

Μπελγκαζουανί με πέναλτι και Νιάσε από ασίστ του πρώτου πέτυχαν τα τέρματα με τα οποία οι Βοιωτοί έφτασαν στην ανατροπή και στην πρόκριση στην επόμενη φάση! 

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου 
ΠΑΟΚ 9 (8-1) 
Λεβαδειακός 6 (8-3) 
Απόλλων Πόντου 3 (2-3) 
Αιγινιακός 0 (0-11)

Ο Πανιώνιος έψαχνε τη νίκη για να προκριθεί στους «16» ως πρώτος από τον έβδομο όμιλο, όμως ο αδιάφορος Παναιγιάλειος

ήταν αυτός που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με το «τρίποντο».

Αν και ήδη αποκλεισμένο, το σύνολο του Αλέξη Σπυρόπουλου μπήκε στο γήπεδο προσπαθώντας να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε.

Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμό μετά το γκολ που δέχτηκε, είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και φεύγει από το Αίγιο χωρίς βαθμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ως δεύτερος.

Στο 50' ο Σταματής βρήκε όμορφα τον Κόκκορη, με τον τελευταίο να κάνει ένα ακόμη πιο όμορφο τελείωμα και πέτυχε το νικητήριο όπως αποδείχθηκε, γκολ για την ομάδα του.

Στο 58’ ο Κοντοχρήστος δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Παναιγιάλειο για την συνέχεια του αγώνα με δέκα παίκτες.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
ΣΚΟΡΕΡ: 50’ Κόκκορης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 58’ δ.κ. Κοντοχρήστος


Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46’ Ντέμο), Κριστέτο (76’ Κανάλς), Γκούφας, Κόκκορης, Σταματής

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (60’ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60’ Βουκελάτος), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου