CRIMSON NEWS

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Όνειρο ήταν και πάει...

Στο ποδόσφαιρο «όλα μπορεί να συμβούν».  Ξέρουμε επίσης πως «ποτέ δεν λες ποτέ» και όλα αυτά τα γλυκανάλατα κλισέ που καμία φορά είναι στην άκρη του μυαλού απλά και μόνο για να βρεις την δύναμη να προχωρήσεις παρακάτω.

Όποιος θέλει μπορεί –ελεύθερα- να τα χρησιμοποιήσει, με θεά στην ρεβάνς της Κυριακής. Στο «άλλο μισό» του Κροατία-Ελλάδα. Αυτό που θα συμβεί στα… μέρη μας. Ρεβάνς θα γίνει, αυτό είναι βέβαιο.  Κουβέντα για την πρόκριση δεν μπορεί να γίνει πια, καθώς αυτή «κλείδωσε» έπειτα από το αποψινό στο «Μάξιμιρ». Οι Κροάτες ήταν σε άλλο επίπεδο. Ισοπέδωσαν την Ελλάδα, και με το τελικό 4-1 να μην λέει όλη την… αλήθεια (!) ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους. Πάνε Μουντιάλ και το αξίζουν 100%.
O Μόντριτς από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μετά από παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο Καρνέζης στον Κάλινιτς στο 13’ (σσ. κάκιστο κοντρόλ αρχικά και στη συνέχεια ανατροπή του αντιπάλου από τον Έλληνα πορτιέρε), για να έρθει ο Κάλινιτς έξι λεπτά μετά να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Κροάτες.
Ο Παπασταθόπουλος είχε μειώσει προσωρινά με την συμπλήρωση μισής ώρας, με τον Πέρισιτς να γράφει το 3-1 στο 34’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κράμαριτς, μετά από απίθανο λάθος του Σταφυλίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους!




ΚΡΟΑΤΙΑ 4-  ΕΛΛΑΔΑ 1
Γήπεδο: «Μάξιμιρ»
Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Γκολ: Μόντριτς (13΄), Κάλινιτς (19΄), Πέρισιτς (33΄), Κράμαριτς (49΄) / Παπασταθόπουλος (30΄)
Κίτρινες: Καρνέζης, Ζέκα, Μπακασέτας
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς (89΄Πάσαλιτς), Πέρισιτς, Κάλινιτς (75΄Ρέμπιτς), Κράμαριτς ( 83΄Βλάτσιτς).

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανιάτης (46΄Ρέτσος) , Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (71΄Μπακασέτας) , Τζιόλης, Σάμαρης (62΄Ταχτσίδης), Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου.

το10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου