CRIMSON NEWS

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πήραν την πρόκριση Τρίκαλα, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος πήραν τα Τρίκαλα μετά το ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τη Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι Κερκυραίοι οι οποίοι μόνο με νίκη περνούσαν, κρατώντας το 0-0 που τους δίνει τη πρόκριση στην επόμενη φάση για δεύτερη σερί σεζόν.

Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Χιντζίδης, Τεγούσης, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Γροντής, Τσίπρας, Ντιατά (75' Ζγκούρι).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Βάργκας), Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Μπάουμαν.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού για την φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περιβόλια.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή αν και προηγήθηκε με 0-1 εν τούτοις ισοφαρίστηκε από την χανιώτικη ομάδα χωρίς αυτό να την επηρεάσει αφού με επτά βαθμούς πήρε την πρόκριση και παράλληλα τη πρωτιά.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30' με προβολή, ενώ το τελικό 1-1 για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που έκλεψε τις εντυπώσεις έκανε στο 68' ο Αποστολίδης με ωραία ενέργεια και σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Καπίνο.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84’ Μπακάνιν), Χαλκιαδάκης (73’ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61΄ Τασιούλης).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου