CRIMSON NEWS

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Από το περασμένο Σάββατο η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει νέα διοίκηση μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Λιόντος Ανδρέας, Α’ Αντιπρόεδρος: Παλαιοχωρλίδης Ηλίας, Β’ Αντιπρόεδρος Πουλαράκης Σταύρος (νέο πρόσωπο), Γ’ Αντιπρόεδρος: Σοφής Νίκος. Διευθύνων Σύμβουλος: Μάρκου Σωτήρης, Μέλος: Τσιαμπάλας Χαράλαμπος (νέο πρόσωπο).
Στη συνέλευση πρόεδρος ήταν ο Βαγγέλης Καραναστάσης και γραμματέας ο Σωτήρης Μάρκου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προτάθηκαν από τους μετόχους να είναι στη διοίκηση και οι κ. Ζήσης Ντελόπουλος και Γιώργος Τάκας που διετέλεσαν στο προηγούμενο συμβούλιο. Οι δυο τους ευχαρίστησαν τους μετόχους για την πρόταση όπως και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια για την τιμή που τους έκανε να είναι μέλη στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο αλλά λόγω φόρτου επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν δέχθηκαν τις θέσεις που τους προτάθηκαν αλλά επισήμαναν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα απ’ οποιοδήποτε πόστο τους ζητηθεί.
Επίσης ο κ.Κούγιας έκανε πρόταση να εισέλθουν στη διοίκηση και άλλοι παρευρεθέντες μέτοχοι όπως οι: Βαγγέλης Καραναστάσης(του προτάθηκε και για νομικός σύμβουλος), Λάμπρος Ιωακείμ, Αρης Βαλασσόπουλος και Μάνθος Αγελούλης. Όλοι τους αρνήθηκαν ευγενικά για προσωπικούς λόγους.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ(Εφημερίδα Ελευθερία)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου