CRIMSON NEWS

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Στο τέλος "μίλησε" και πάλι η ΑΕΛ


Άλλους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς έβαλε στο "σακουλάκι" της η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Ηλία  Φυντάνη δίκαια κέρδισε το παιχνίδι όντας καλύτερη από τον αντίπαλο της χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Για πρώτη φορά η ΑΕΛ  αφήνει πίσω της Λαμία και Κέρκυρα ενώ απομακρύνεται από τους διώκτες της στην υπόθεση της παραμονής. Κρίζμαν, Ντέλετιτς, Λαγός, Ζίζιτς οι καλύτεροι για τους Βυσσινί.
Στο 15΄ο Αλμπάνης ελίχθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει. Στο 28΄ σε θέση τετ-α-τετ ο Λεοζίνιο πλάσαρε αλλά η προσπάθεια του ήταν αρκετά κακή. Τρομερή ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 37΄  όπου ο Ναζλίδης με τακουνάκι πάσαρε στον Λεοζίνιο και εκείνος με πλασεδάκι δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ αφού ο Τσόβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 44΄ από τα δεξιά σέντρα του Μάατσι ο Σουάρεζ  με προβολή έβγαλε την μπάλα άουτ.Στο 45΄ ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Λεοζίνιο να εκτελεί το φάουλ και τον Ζίζιτς να παίρνει την κεφαλιά όμως και πάλι ο Τσόβιτς απέκρουσε.

Στο 47΄ ο Ντέλετιτς σούταρε με τον Τσόβιτς να αποκρούει την μπάλα.  Στο 50΄ ο Γκονζάλεζ έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.Στο 51΄ ο Λόπεζ σε θέση τετ-α -τετ ο Μπόζοβιτς απέκρουσε αποσωβώντας τον κίνδυνο.  Στο 68΄ ύστερα από σέντρα του Ρέντζα ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά η μπάλα όμως κατέληξε λίγο άουτ. Στο 85΄ ύστερα από φανταστική μπαλιά του Περόνε στον Ντέλετιτς εκείνος με δεξί δυνατό σουτ έκανε το 1-0!!! 


ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας(76΄ Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς,Ντέλετιτς, Ναζλίδης(87΄Μπάλλας), Λεοζίνιο(63΄ Περόνε), Κρίζμαν

Απόλλων: Τσόβιτς, Κοντοές(87΄ Κιταμπάλα, Αλμπάνης(75΄ Μάατσα), Μάατσι, Σάλας, Μπιτζιμίνε, Παπαζόγλου, Αξελ(70΄Κύργιας), Κούρος    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου