CRIMSON NEWS

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

"Ξεμπούκωσε" ο Απόλλων!

Ο Απόλλων Λάρισας κατέκτησε την πρώτη του νίκη στην Football League, επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού.
Οι γηπεδούχοι γεύτηκαν επιτέλους τη χαρά της νίκης, αφού πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς μετά από τρεις σερί ήττες. Επιβλήθηκαν 3-0 του Πανσερραϊκού στο Αλκαζάρ, με τα τρία τέρματα να επιτυγχάνονται στο δεύτερο μέρος. Από την άλλη, οι Σερραίοι, που έμειναν με δέκα παίκτες από το 71’ λόγω αποβολής του Φούσου, πληρώνουν σε ακόμη ένα παιχνίδι την αμυντική τους λειτουργία.

Κακό το πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ. Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε πιο δυνατά, έχασε ευκαιρίες με τον Μαυριά (2΄), Βουτσιά (9’), όμως ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε το ματς μετά το δεκαπεντάλεπτο. Είχε την πρώτη του τελική με τον Δούμτσο στο 18’, όμως την φάση του ημιχρόνου είχαν οι γηπεδούχοι με την κεφαλιά του Σαχινίδη στο 35’.

Με το… καλημέρα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με το διαγώνιο σουτ του Τσιλούλη.  Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε ευκαιρία με τον Τσελεπίδη στο 60’, όμως δεν είχε τη μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει. Έμεινε με 10 παίκτες στο 71’ μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Φούσου και έπειτα… κατέρρευσε. Στο 75', ο Μαυριάς έκανε το 2-0, ενώ ο Σαχινίδης, με ωραία ενέργεια, έπιασε το γυριστό σουτ και έγραψε το 3-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σκούπρας έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 4-0, όμως ο Ρίστιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Λαρισαίοι κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανσερραϊκός γνώρισε την τρίτη  του ήττα στο πρωτάθλημα.



ΓΚΟΛ: Τσιλούλης (47’), Μαυριάς (75’), Σαχινίδης (79’)

ΚΟΚΚΙΝΗ: Φούσου (71’ 2η κίτρινη)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές (57’ Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης (83’ Σουλίδης), Βουτσιάς (69’ Σάββας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (66’ Ρούτσης), Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσος (66’ Καπτέλι).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Βρούζος (Πιερίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου