CRIMSON NEWS

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Θοδωρής Κάντας προπονητής τερματοφυλάκων!

Συμπληρώθηκε το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ αφού προσελήφθη ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Θοδωρής Κάντας. Μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην Λάρισα αφού βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και θα ανακοινωθεί μαζί με την προσθήκη του Σαφαρίκα ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί σε λίγη ώρα αφού έκανε δηλώσεις στο ΑΕΛ Radio 104.8 και στην εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη αφού δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος για την μεταγραφή του υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο.

 Όσον αφορά τον Κάντα είναι ένας προπονητής τερματοφυλάκων που έχει σημειώσει επιτυχίες στην καριέρα του με την ανάδειξη ορισμένων εκ των πιο ταλαντούχων Ελλήνων τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια. Ο Θεόδωρος Κάντας μάλιστα είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής τερματοφυλάκων που μετράει τέτοιο σερί εκπαίδευσης και ανάδειξης νεαρών ταλαντούχων τερματοφυλάκων. Δουλεύει με όρεξη και μεράκι με τους Έλληνες πορτιέρε νεαρής ηλικίας και το αποτέλεσμα είναι αρκετά επιτυχημένο όπως φαίνεται. Επομένως αξίζει και ο ίδιος ένα creditγια τις επιτυχίες του σε αυτόν τον τομέα, ως ο προπονητής της νέα γενιάς τερματοφυλάκων στη χώρα μας.

Έχει  αναδείξει μεταξύ των άλλων τους Διούδη, Αθανασιάδη  ενώ έχει δουλέψει με πλειάδα τερματοφυλάκων Ρόκα, Σέρεμετ κτλ. Είναι ιδιοκτήτης σχολής τερματοφυλάκων ενώ έχει δουλέψει σε πληθώρα ομάδων όπως ο Άρης, ο Πανθρακικός, Δόξα Δράμας κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου