CRIMSON NEWS

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Κανένα ενδιαφέρον για Σωτηρίου-Κλέιτον

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα των «βυσσινί» σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας καθώς αρκετά ονόματα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Σήμερα ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με αυτές τις περιπτώσεις στο ραδιόφωνο της ομάδας.

Αναμονή για Μόρα

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα ενδιαφέρει αρκετά την ΑΕΛ κι παραμένει ανοιχτή με τους «βυσσινί» να περιμένουν τον Λαρισαίο διεθνή ποδοσφαιριστή. Βέβαια υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί το deal. Αρχικά ο κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Μπάρι.

Παράλληλα τονίζεται πως για να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε μεταγραφή πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» από την τριάδα Πάους-Κούγιας-Φυντάνης με τον προβληματισμό να υπάρχει στην ηλικία του Βαγγέλη Μόρα. Η ΑΕΛ έχει αποκτήσει ήδη τους Λεοζίνιο (32) και Γουάλας (31) με τους «βυσσινί» να επιθυμούν αποκτήσουν μικρότερους ηλικιακά παίκτες για να μην ανεβάσουν και τον μέσο όρο.



«Άκυρο» σε Κλέιτον-Σωτηρίου

Αν κι ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τον Σίλβα Κλέιτον την προηγούμενη εβδομάδα, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την ΑΕΛ και πως είναι απλά μία φημολογία.

Παράλληλα, διαψεύστηκε και το ενδιαφέρον για τους Σωτηρίου και Χουάντερσον για τη θέση του τερματοφύλακα. Η ΠΑΕ γνωρίζει πως είναι εξαιρετικοί παίκτες, αλλά δεν… «κολλάνε» στην ΑΕΛ που δημιουργείται φέτος. Ενώ ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί θα πρέπει να έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, που όπως φαίνεται θα μείνει.

Ακόμα 4-5 παίκτες

Ο αριθμός των μεταγραφών που αναμένεται να πραγματοποιήσει η ΑΕΛ θα κυμαίνεται στους 4-5. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Καλογιάννη, η ομάδα έχει βρει ήδη τους παίκτες που θέλει κι όλοι είναι νεαρής ηλικίας και υψηλού επιπέδου. Μάλιστα βρίσκεται κοντά και η επίσημη ανακοίνωση παίκτη τις επόμενες ημέρες.


Από εκεί και πέρα Αντρέ Πάους και Ηλίας Φυντάνης επικοινωνούν καθημερινά, ψάχνοντας τους κατάλληλες παίκτες για τις θέσεις που θέλει η ΑΕΛ για να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα στις 28 Ιουνίου όπου και θα γίνει η πρώτη συνάντηση.

πηγή:sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου