CRIMSON NEWS

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

"Η χρονιά που έρχεται θα είναι καταξίωσης και μνήμης"

Πολλά και σημαντικά είπε ο Αλέξης Κούγιας στο AEL Radio 104.8. Αρχικά, τόνισε πως η αγωνιστική χρονιά που έρχεται θα είναι καταξίωσης όσον αφορά την πορεία της ομάδας και μνήμης για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μεγαλομέτοχος των Βυσσινί έκανε ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια Καντώνια και την προσφορά της στην ΑΕΛ.
Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα τόνισε πως η ΑΕΛ έχει εξαιρετική βάση με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές και πλέον το κλίμα θα είναι πολύ καλύτερο μέσα στα αποδυτήρια σε σχέση με πέρυσι όπου υπήρχαν πολλοί ξένοι παίκτες που δημιουργούσαν αρκετά προβλήματα.
Στο μεταγραφικό κομμάτι ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως προτεραιότητα είναι Κεντροευρωπαίος αμυντικός και έπεται η περίπτωση του Γιάννη Κάργα. Επίσης, επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ ολοκληρώνοντας το ρόστερ με αυτές τις 3 μεταγραφές.
Μέχρι την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα της σχολής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Nova ανέφερε πως δεν θα τα βρουν εύκολα και τελικά ακόμα και να "σπάσει" η κεντρική διαχείριση είναι βέβαιος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού θα βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου