CRIMSON NEWS

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Αχιλλέα Φ.-Παραφέστα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ifarsala.gr οι δρόμοι του πολύπειρου προπονητή και του Αχιλλέα Φαρσάλων θα είναι διαφορετικοί την νέα χρονιά καθώς η ομάδα παρέθεσε αποχαιρετιστήριο τραπέζι στην «krousta» στο μέχρι τώρα «αρχιτέκτονα» της φετινής πορείας και αποτελεί κομμάτι της ιστορίας με την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Ο πολύπειρος κόουτς ανέλαβε τις τύχες των «Μυρμιδόνων» στις 24 Νοεμβρίου του 2015 και την περσινή σεζόν ο Αχιλλέας κατέλαβε την 2η θέση και ήταν και φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου έπειτα από «μάχη» σώμα με σώμα με τον Απόλλων Λάρισας.

Την φετινή σεζόν όμως η Διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έδωσε από την αρχή τα «κλειδιά» στον κ. Παραφέστα και η πορεία τους δικαίωσε απόλυτα καθώς ο Αχιλλέας κατάφερε να κατακτήσει  το νταμπλ και να επιστρέψει στην Γ Εθνική έπειτα από 27 ολόκληρα χρόνια.

Ο 63 χρόνος τεχνικός είναι από τους ελάχιστους προπονητές στον Νομό που γνωρίζει τόσο καλά τον «δρόμο» των επιτυχιών και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσω της πορείας του στον χώρο του ποδοσφαίρου.


Πληροφορίες της εφημερίδας «Ε» αναφέρουν οτι ο Τύρναβος θα είναι ο επόμενος σταθμός του κ. Παραφέστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου