CRIMSON NEWS

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Στανόγεβιτς!

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Το μεσημέρι της Παρασκευή ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε επίσημα πως ο Σέρβος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 43χρονος.

Η ανακοίνωση:

O Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στα 43 του μετρά ήδη 12 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, τρεις τίτλους, μια πρόκριση στο Champions League, ενώ θεωρείται ίσως ο κορυφαίος νέος τεχνικός στη Σερβία. Εκεί όπου έχει συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν όντας ο πιο νέος προπονητής που κάθισε στον πάγκο της ομάδας κι άμεσα την οδήγησε στην κορυφή. Ήταν το 2010 όταν ο σύλλογος του Βελιγραδίου βρισκόταν στη δεύτερη θέση επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αντικατέστησε τον Γκόραν Στεφάνοβιτς, έκανε το επτά στα επτά νικώντας και το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα και στέφθηκε πρωταθλητής.


Η επιτυχία του τον σταθεροποίησε στον πάγκο παρά την απειρία του και η ανοδική πορεία συνεχίστηκε. Η Παρτιζάν απέκλεισε κατά σειρά Πιούνικ, Ελσίνκι και Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, στις εγχώριες διοργανώσεις η Παρτιζάν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Στανόγεβιτς να εδραιώνεται και ν’ ανανεώνει το συμβόλαιό του. Την σεζόν 2011-12 η ομάδα του Βελιγραδίου συνέχισε να καταργεί τον ανταγωνισμό στη Σερβία ούσα 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα, αλλά μια εσωτερική κόντρα διατάραξε τις ισορροπίες του συλλόγου. Η διοίκηση χρέωσε στον Στανόγεβιτς και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Μλάνταν Κράσταϊτς τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, ο κόσμος πήρε ξεκάθαρα το μέρος του προπονητή πραγματοποιώντας ακόμα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης, ωστόσο, το γυαλί ράγισε κι ο Στανόγεβιτς παραιτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου