CRIMSON NEWS

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Iσοπαλία στην Ριζούπολη, νίκες για ΌΦΗ και ΠΑΣ

 


Για την 9η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 0-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Με τους Γιαννιώτες να επιστρέφουν στις νίκες , καταλαμβάνοντας μια θέση στην πεντάδα. Τα καναρίνια με τις πολλές απουσίες δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τον αγώνα.


Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα, μπήκε με πυγμή παίρνοντας γρήγορα την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αντίθετα με τον αποδεκατισμένο  Παναιτωλικό που μπήκε αρκετά νωχελικός δείχνοντας ότι δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Εραμούσπε από την εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι, φυσικά η απόφαση αυτή ήταν τραβηγμένη. Το 2-0 έγινε στο 37’με τον  Περέα έπειτα από την πάσα του Μιλιντσεάνου.


Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός προσπάθησε να δώσει σφυγμό με τον Βέργο στο 57’ ο   Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική απόκρουση. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά σημείωσε το 3-0 με σκόρερ τον Κάργα. Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να βγάλει αντίδραση χωρίς αποτέλεσμα, καθώς τα δοκάρια δεν άφησαν να χαμογελάσουν οι  Μαλής, Βέργος. Το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον «Τίτορμο» να γνωρίζει την 5η σερί ήττα του και την 6η στα τελευταία επτά ματς (έχει και μία ισοπαλία).


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (68΄ Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος (85΄ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (62΄ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ (69΄ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου, Περέα


Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Λούι (46΄ Καρέλης), Κορνέλιους, Φλόρες, Χουχούμης (52΄ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Μαλής, Ντουάρτε, Βέργος


 Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντουρμισάι, οι Κρητικοί έκαναν... σεφτέ εντός έδρας. «Ναυάγιο» στο πρώτο 45λεπτο οι Περιστεριώτες.


ΟΦΗ – Ατρόμητος: Στο 10′ τελείωσε το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Με δύο γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι που βρήκε και τα… έκανε, οι Κρητικοί πήραν τη πρώτη εντός έδρας νίκη τους.


Ούτε τα… βρίσκουν, ούτε βρίσκονται στον Ατρόμητο. Με ένα γκολ – δώρο από Χατζηισαϊα και Πίριτς και άλλο ένα με ωραίο τελείωμα, ο Ντουρμισάι «καθάρισε» από το 10′ την υπόθεση νίκη στο «Γεντί Κουλέ». Γκρίνια και πολλά «γαλλικά» μεταξώ των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου!


Απόντως Νέιρα, ο Νίκος Νιόπλιας χρησιμοποίησε ως 10αρι τον Τοράλ, βάζοντας εξτρέμ τον Ντουρμισάι και στην κορυφή της επίθεσης τον Φαν Ντάινεν.


Χατζηισαϊας αντί Στρουγή στην τριάδα των στόπερ, για τον Γιώργο Παράσχο και τον Χαρίση να ξεκινάει βασικός αντί του Ντένιτς, μετά από απουσία 7 περίπου μηνών! Στη θέση του τραυματία Καρτάλη, ο Μουνίθ.


 Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντουρμισάι, οι Κρητικοί έκαναν... σεφτέ εντός έδρας. «Ναυάγιο» στο πρώτο 45λεπτο οι Περιστεριώτες.


Η ΑΕΚ προηγήθηκε, είδε το ματς να γυρίζει... τούμπα και τελικά ισοφάρισε σε 2-2 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη


Η ΑΕΚ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς απόψε στην Ριζούπολη, με το 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία στο 13′, οι γηπεδούχοι το γύρισαν με τα γκολ των Ιωαννίδη (41′)-Παμλίδη (62′) και στο 80′ ισοφάρισε ο Αραούχο.


Η ΑΕΚ μετά την μέτρια εικόνα της κόντρα στον Αρη, δεν… έβαλε μυαλό, σπατάλησε επιθετικά το πρώτο 45λεπτο με σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες και είδε τον Απόλλωνα Σμύρνης από το… πουθενά να γυρίζει τούμπα το ματς. Στο τέλος κατάφερε έστω να ισοφαρίσει και να φύγει με τον βαθμό. Όμως πέταξε δύο βαθμούς πριν τη διακοπή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου