CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

"Πέταξε" βαθμούς στο Ρέντη η ΑΕΛ

 


Κακή εμφάνιση της ΑΕΛ στο ματς με τον ΟΣΦΠ Β΄ και ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ιωάννη Κωστή, Φυσικά τυχερό ήταν το γκολ που δέχθηκε- η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Ομάρ και άλλαξε πορεία- όμως διόλου τυχαίο το γεγονός της κακής εμφάνισης. Οι Βυσσινί δίχως κάποιο προφανή λόγο ήταν αρκετά παθητικοί στο παιχνίδι, δεν απείλησαν τον αντίπαλο ιδιαίτερα αλλά χάθηκε και το παιχνίδι. Δεν έγινε γνωστή η αιτία που Ταχάρ και Ακούνια έμειναν στον πάγκο κάνοντας την ζωή της ΑΕΛ πιο δύσκολη.  Τα λάθη της τεχνικής ηγεσίας η ΑΕΛ τα πλήρωσε πετώντας 3 βαθμούς περίμενοντας την επόμενη αγωνιστική με τον Πανσεραϊκό την προσεχή Τετάρτη στις 15.00 εντός έδρας.




Στο 77΄ο λεπτό, ο Τζολάκης έκανε τρομερή επέμβαση και αμέσως μετά, ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Β’. Ο Ξενιτίδης κατέβηκε προς την περιοχή της ΑΕΛ, έδωσε τη μπάλα στον Μπα, ο οποίος τροφοδότησε τον Κωστή. Ο Κωστή, σούταρε, νικώντας τον Θεωδορόπουλο για το 1-0.



Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Σαπουντζής (46′ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Μαρίνος (64′ Κίτσος), Βοΐλης (64′ Κωστή), Μπα (90+1 Ντόη)


ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (85′ Θ. Παπαγεωργίου), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (85′ Γρηγορόπουλος, Κολομπίνο, Μαυριάς, Συμελίδης (60′ Ακούνια), Νικολιάς (75′ Ταχάρ), Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου