CRIMSON NEWS

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Βόλος – ΟΦΗ 0-2: Νικητής σε όλα, ως και στα δοκάρια!


 Σπουδαίο «διπλό» για τον ΟΦΗ, που χτίστηκε μεθοδικά και δίκαια, ενώ μπορούσε να είναι ακόμα πιο εύκολο, ο Βόλος κινητοποιήθηκε πολύ αργά.


Η διακοπή καθόλου δεν επηρέασε την τάση που σαφώς είχε διαμορφωθεί νωρίτερα. Δηλαδή την αγωνιστική καθίζηση των Θεσσαλών και την αντίστοιχη άνοδο των Κρητικών. Πέντε ματς χωρίς νίκη πια οι μεν, στο ίδιο διάστημα οι δε, δεν έχουν χάσει ούτε μια φορά. Το ότι πλέον η σειρά τους στη βαθμολογία είναι ανάποδη σε σχέση με το τι ίσχυε ως τώρα, έχει πολύ καλή αιτία. Και αποτυπώθηκε στο γρασίδι.



Και σπάστε τα δοκάρια!

Ειδικά στο πρώτο μέρος. Πραγματικά απορίας άξιο πως σε αυτό το διάστημα μπήκε ένα μόνο γκολ. Στο 12’. Από τον Τοράλ, ο οποίος τελείωσε ιδανικά μια φάση που βρήκε στρέμματα χώρου. Κατά τα άλλα, ο ΟΦΗ «έσπασε» τα δοκάρια. Τέσσερα είχε! Δύο στην ίδια φάση στο 7’, με τους Τοράλ και Μεγιάδο. Ένα ακόμα στο 17’ με τον Γκαγιέγος και στο 38’ συμπληρώθηκε το… καρέ, πάλι με τον Τοράλ. Στο τρίτο των δοκαριών και στη συνέχεια της φάσης, είχαμε και το… άχαστο που χάθηκε. Ο Καμάου θα το βλέπει στο βίντεο και δεν θα το πιστεύει…





Με τόσες χαμένες ευκαιρίες, θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι φιλοξενούμενοι πίεζαν την τύχη τους. Αλλά με το που άρχισε το β’ μέρος απλοποίησαν τα πράγματα. Ο Τοράλ (ποιος άλλος;) έκανε τη δουλειά. Παρότι απουσίαζαν οι Ντουρμισάι, Νέιρα, που μαζί είχαν βάλει τα 6 από τα 9 γκολ του ΟΦΗ νωρίτερα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρήκε λύσεις, Επειδή έδειξε προσαρμοστικότητα, επειδή είχε ξεκάθαρο πλάνο και το εφάρμοσε άψογα.



Διαχείριση οι μεν, ξύπνημα αργά οι δε

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, που επέστρεψε στον πάγκο μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από το ματς με την ΑΕΚ, το κοιτούσε και δεν το πίστευε. Κάπου εκεί πάντως, ενεργοποιήθηκε ο εγωισμός των παικτών του. Βγήκαν μπροστά, άρχισαν να διεκδικούν κάτι. Αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.


Παρότι είχαν τις φάσεις. Στο 56’ ο Μπαρτόλο αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση και στο 76’ ο Φαν Φέερτ είχε δοκάρι. Ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο, όταν οι Κρητικοί είχαν πια κουραστεί και έπαιζαν μόνο άμυνα, αλλά δεν ήταν η μέρα του Βόλου. Καθόλου.

SPORTIME.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου