CRIMSON NEWS

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

'Ηττα για τον Απόλλωνα στις Σέρρες



Ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2. Πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Ζεράρ Σαραγόρα. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα οι Θεσσαλοί.


Ο Μαντζάρης στο 13’ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ εντός περιοχής του Ζέρη από τα δεξιά. Στο 16’ ο Ζέρης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σκούπρα την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει πριν ο Κόντσι την στείλει στα δίχτυα του Απόλλωνα. Εν τέλει ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1-0) στο 29’. Ο Μαντζάρης έκανε λάθος μεταβίβαση προς τον Χατζή, ο Ανάκογλου έκλεψε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Παπαβασιλείου, με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0 των Σερραίων.


Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49’ η σέντρα-σουτ του Ανάκογλου από τα αριστερά δυσκόλεψε τον Μαντζάρη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75’ ο Σκούπρα έβαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Βίγια έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι συνεχείς διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό.


Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος για τα «λιοντάρια», που έφτασαν στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Συνθέσεις:


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Κουκόλης, Γιανναράκης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Ανάκογλου (82’ λ.τρ. Έππας), Κανίς, Κόντσι (76’ Φουάσης), Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (57’ λ.τρ. Ζιάκας), Βίγια (81’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ Παναγιώτου), Κανούλας.


Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)


Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας) – Κουβαλάκης (Δράμας)


4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

liga news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου