CRIMSON NEWS

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Nίκη-ανάσα για την Ξάνθη

Σε ένα παιχνίδι που ήταν μέτριο η Ξάνθη με ένα γκολ του Μπαριέντος στο 77' της αναμέτρησης επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου και πήρε νίκη χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στο 77’, ο Μπαριέντoς αφού πρώτα έκλεψε από την Ενσικουλού, μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη φάση φέρει και ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Μανδάς, που έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας.

Η Ξάνθη, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης και πήρε… χρυσό τρίποντο.

Με τη νίκη αυτή η ακριτική ομάδα έφτασε τους 22 βαθμούς και βρέθηκε και πάλι σε θέση… ασφαλείας αφού άφησε πίσω της τον Παναιτωλικό με 21 και τον Πανιώνιο με 18 βαθμούς αντίστοιχα.

ΞΑΝΘΗ (Παπαγεωργίου): Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Φόσε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ανδρούτσος, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Γιακουμάκης, Μανούσος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου