CRIMSON NEWS

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Προκρίθηκε στον τελικό ο ΟΣΦΠ!

Κατάφερε ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από την Τούμπα και τον πρώτο ημιτελικό.
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να κάνουν αυτό που έπρεπε, να γυρίσουν το σκορ και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Εκεί όπου θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του νταμπλ!

Η ομάδα του Πειραιά μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να βγάλει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να σημειώσει τα γκολ που ήθελε για να φτάσει στην πρόκριση.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν καλός και κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Κλειδωμένοι» οι φιλοξενούμενοι
Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ φάνηκε να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό  χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερα στημένοι στο παιχνίδι, καλύπτοντας όλους τους χώρους.

Κάτι το οποίο δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί στο ματς και για αυτό δεν είχε και πολλές επιθετικές προσπάθειες στα πρώτα 45 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ κράτησε την άμυνά του και δεν άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να αναπτυχθούν.

Από την άλλη όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα και την εστία των Πειραιωτών. Έχοντας όμως το πάνω χέρι από τον πρώτο ημιτελικό, φρόντισε να κρατήσει πίσω το μηδέν. Και το κατάφερε στο πρώτο μέρος του ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του βλέποντας τη δυσκολία του Ολυμπιακού να αναπτυχθεί έκανε αλλαγή πριν το ημίχρονο. Βγάζοντας από το παιχνίδι τον Μπουχαλάκη και βάζοντας τον Φορτούνη.

Αλλάζοντας έτσι και το σύστημά του από 4-3-3 σε 4-2-3-1. Κάτι το οποίο έκανε για να μπορέσει έχει παίκτη στο κέντρο που θα «κουβαλήσει» την μπάλα και θα δημιουργήσει διαδρόμους.

Φάνηκε η διαφορά ανάπτυξης στο αμέσως επόμενα δύο λεπτά.

Στο 41′ έγινε η αλλαγή και στο 43′ ο Φορτούνης έκανε την κάθετη για τον Τσιμίκα, ο οποίος πέρασε στον Μασούρα και ενώ ήταν μόνος του το πλασέ που έκανε κατέληξε αρκετά άουτ!

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, μένοντας όμως το 0-0…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου