CRIMSON NEWS

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Nίκη του Βόλου, ισοπαλία στο Περιστέρι

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play out ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Λαμία με 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο πρώτος αγώνας για τους για τους Περιστεριώτες στο μίνι πρωτάθλημα, καθώς ως γνωστόν αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι τους με την Ξάνθη.

Ο Αντέτζο έδωσε το προβάδισμα στο συγκρότημα του Χάβου στο 44ο λεπτό, ωστόσο ο Γκάλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Aτρόμητος-Λαμία 1-1

Γκολ: 44' Αντέτζο (Λαμία) - 45+4' Γκάλο (Ατρόμητος)

Κίτρινες: Μανούσος (Ατρόμητος), Νιάσε (Λάμία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46' Ενσικουλού), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (74' Ραμπέγιο), Ντε Πο (64' Βέλλιος), Μανούσος (86' Γιακουμάκης), Νταβιώτης (46' Ουμπίδες)

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Νιάσε, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Καραμάνος (46' Βασιλόγιαννης), Σασί.

Μόνο αδιάφορος βαθμολογικά δεν παρουσιάστηκε μέσα στο γήπεδο ο Βόλος και έβαλε ζόρια στην Ξάνθη, η οποία μπλέκει πλέον, για τα καλά στη μάχη του υποβιβασμού.

Στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγωργίου στον πάγκο, οι Ακρίτες δεν λειτούργησαν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όπως θα έπρεπε, τα ατού τους βρέθηκαν σε κακή μέρα και η ήττα τους βάζει δύσκολα για την συνέχεια των πλέι άουτ.

Ναι μεν η Ξάνθη έχει ένα ματς λιγότερο, ωστόσο δίνει το δικαίωμα στον Παναιτωλικό να την προσπεράσει και στον Πανιώνιο να την φτάσει στον πόντο.

Σε αντίθεση με τον Βόλο που έφτασε τους 30 βαθμούς και πλησίασε στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης, αν και δεν έχει πλέον, καμία ουσία η κατάκτηση της 7ης θέσης.

ΒΟΛΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0

ΓΚΟΛ: 45’+2′ Τσαούσης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28′ Εντουάρντο, 40′ Μπαξεβανίδης, 60′ Ντεντάκης, 75′ Τζουρίτσκοβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Μαξ Αουγκούστο, Ζοάο (80′ Λύρατζης), Γκουαροτσένα, Τσαούσης (89′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μάντζης (93′ Κάσες).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς (70′ Μουλέν), Καμαρά (53′ Τερκί), Στούρτζεον, Ουίλιαμ (70′ Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (30′ Μπαριέντος), Φοσέ (53′ Κάστρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου