CRIMSON NEWS

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Εύκολα νικητής ο ΟΣΦΠ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός διπλασίασε με σχετική άνεση τις νίκες του στα play off της Super League 1.

Με τον μέσο από τη Γουινέα να σημειώνει δύο γκολ (27', 28') σε διάστημα ενός λεπτού και να δίνει την ασίστ στο τέρμα που σημείωσε ο Μασούρας (38'), οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν εύκολα την Κυριακή με 3-1 του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 57' με τον Λάρσον, το πέτυχε ο Ιντέγε στο 64ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φορτούνης είχε χαμένο πέναλτι στο 84ο λεπτό (απέκρουσε ο Κουέστα).

Με το νέο «τρίποντό» τους οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν ξανά τη διαφορά τους, στο +17 από τη δεύτερη (πλέον) ΑΕΚ (72-55) και χρειάζονται 8 βαθμούς στις 8 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.



Κίτρινες: Σισέ - Βέλεθ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (52’ Καφού), Μασούρας (77’ Λοβέρα), Βαλμπουενά (52’ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (53’ Χασάν).

ΑΡΗΣ (Μ. Ένιγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης (45’+2’ λ.τρ. Σόουζα), Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (46’ Μαντσίνι), Λάρσον (76’ Αμπού Μπα), Γκάμα (76’ Τόνσο), Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου