CRIMSON NEWS

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Nικηφόρα πέρασε από το Ηράκλειο η ΑΕΚ

Στην πρεμιέρα των play off η ΑΕΚ είχε χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αυτή τη φορά όμως η Ένωση δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και με το διπλό (0-2) στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ άφησε τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς πίσω της και πλέον έχει αυτή το πάνω χέρι!

Οι "κιτρινόμαυροι" άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Λιβάια στο 42', ενώ στο 65' ο Βέρντε, που είχε περάσει ως αλλαγή, σκόραρε το δεύτερο γκολ που έβαλε στέρεες βάσεις για τη νίκη της ΑΕΚ.

Ένα δίκαιο τρίποντο με «γεμάτη» εμφάνιση απέναντι σε έναν ΟΦΗ που δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους κιτρινόμαυρους πέραν της φάσης του 45' όταν ο Φιγκεϊρέδο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα με δυνατό σουτ.

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Γκολ: 42' Λιβάγια (ΑΕΚ), 65' Βέρντε (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Μαρινάκης (ΟΦΗ), Λιβάγια (ΑΕΚ), Ολιβέιρα (ΑΕΚ), Κρίστιτσιτς (ΑΕΚ), Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Νέϊρα (ΟΦΗ), Κουτρουμπής (ΟΦΗ), Σβάρνας (ΑΕΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 45' Φιγκεϊρέδο (ΟΦΗ)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάιλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (78' Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (66' Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Σεμέδο (78' Νοικυράκης), Φιγκεϊρέδο, Μάνος (67' Βαζ)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Κρίστιστιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος (86' Σαμπανάτζοβιτς), Λιβάγια (86' Σβάρνας), Αλμπάνης (60' Βέρντε), Ολιβέιρα (75' Αραούχο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου