CRIMSON NEWS

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Βαριά ήττα για την ΑΕΛ

Bαριά ήττα για την ΑΕΛ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 3-0. Οι Ντάουντα, Μουνιέ που ήτνα οι σκόρερ και ο Ρόσα έκαναν ότι ήθελαν με την ΑΕΛ να είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Κακή εικόνα από τους Βυσσινί που απογοήτευσαν και προβλημάτισαν με την εικόνα τους σε ένα ακόμη ματς. Ουδείς δεν πέρασε την μετριότητα και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ του Μιχαήλ οι Βυσσινί δεν είχαν να επιδείξουν κάτι μέσα στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ μένει στους 30 βαθμούς και με παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στον Βόλο που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί...Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ:

«Αρχίσαμε τα Σκουλάδικα. Κίτρινη κάρτα σε φάση που δεν υπάρχει καν φάουλ και η επαφή είναι με τον ώμο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Ο Πανιώνιος "καιγόταν" για τη νίκη, αλλά η αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Αρκαδία για τη 2η αγωνιστική των playouts ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Έχασαν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
ShareTweet
Ηαναμέτρηση στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ανάμεσα σε Αστέρα και Πανιώνιο έληξε χωρίς γκολ (0-0). Και οι δύο ομάδες έκαναν τελικές, οι πιο κλασικές εκ μέρους των φιλοξενούμενων, αλλά το πολυπόθητο γκολ για τη 2η αγωνιστική των playouts δεν ήρθε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου