CRIMSON NEWS

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

O Γιαγκιόζης στον Απόλλωνα Λάρισας

Στον Απόλλων Λάρισας και στην Super League 2 θα συνεχίσει την καριέρα του, ο νεαρός διεθνής γκολκίπερ Γιώργος Γιαγκιόζης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους "κυανόλευκους" μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επέλεξε μετά από ενδελεχή έλεγχο να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη.

Ο ύψους 1.85 Ηρακλειώτης γκολκήπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα το συμβόλαιο του, με τον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, αλλά προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του, από τον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Football League), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Β’ Εθνική).

Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο της Αμυγδαλέας, ενώ αύριο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου