CRIMSON NEWS

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αποκλείστηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της με 3-1 από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ επικράτησε 2-0 των Τούρκων εκτός έδρας, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Σε ένα ματς με πολύ ένταση και πάθος όπου η ΑΕΚ έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, το σκορ για την Ένωση άνοιξε στο 24’ ο Λιβάγια, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μάνταλος σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λόπες.

Τραμπζονσπόρ – ΑΕΚ 0-2

Γκολ: 24' Λιβάγια, 30' πεν. Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες: Μίκελ, Περέιρα, Σάρι - Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Βράνιες, Κρίστισιτς, Μπακάκης

Κόκκινες κάρτες: 90' +3' Λόπες

Τραμπζονσπόρ (Ουνάλ Καραμάν): Τσακίρ, Σόσα, Ενουακουέμε, Ομούρ (44' Σάρι - 82' Ερντογάν), Μίκελ (35' Σόρλοθ), Ιβανίλντο, Εκουμπάν, Κάμπι, Περέιρα, Παρμάκ, Νοβάκ.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (88' Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (58' Κρίστισιτς), Μάνταλος (81' Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα όμως αποκλείστηκε από την Ευρώπη, καθώς είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 στη Σλοβακία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Μεντβέντεφ, όμως ο «Δικέφαλος» ανέτρεψε το σκορ με τα γκολ των Λημνιού (49’) και Σφιντέρσκι (50’).

Το 2-2 σημείωσε στο 62’ ο Ντε Μάρκο, ενώ ο Γιαννούλης στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2

Γκολ: 38' Μεντβέντεφ (Σλόβαν), 49' Λημνιος (ΠΑΟΚ), 50' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), 62' Ντε Μάρκο (Σλόβαν), 87' Γιαννούλης (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Βαρέλα - Ντε Μάρκο, Ντε Γκαμπς, Γκρέιφ, Μεντβέντεφ

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι (64' Μίσιτς), Ελ Καντουρί (31' Αουγκούστο), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46' Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Σλόβαν: Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπαΐμ (69' Νόνο), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς, Ντε Μάρκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου