CRIMSON NEWS

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

"Διπλά" για Ξάνθη, Βόλο, νίκη για ΠΑΟΚ!

Ιδανικό ντεμπούτο στη Super League πραγματοποίησε ο Βόλος, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με σκορ 2-1 και πέτυχε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μουνίθ που σημείωσε και τα δύο τέρματα (38' και 70').

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και κέρδισαν δίκαια.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ήταν πάρα πολύ κακός, ασύνδετος με πολλά λάθη στην άμυνα.

Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν στο 90+3' με τον Αραμπούλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο γκολ του Βόλου ο διαιτητής χρησιμοποίησε το VAR, ενώ αρχικά ο επόπτης είχε υποδείξει τον Μουνίθ σε θέση οφσάιντ.

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκεζ, Κόρμπος, Μανιάτης (55' Μαξίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (55' Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34' Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78' Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82' Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.


Προκαλεί θλίψη αυτή η ΑΕΚ!

Λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα από την Τραμπζονσπόρ, η ομάδα του απαράδεκτου Μιγκέλ Καρντόσο ήταν ξανά τραγική και γνώρισε νέα ήττα στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά από την Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1.

Εξαιρετική εικόνα ανασταλτικά από την Ξάνθη, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Ζεράλδες στο 34ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο χτύπησε πανέξυπνα στις αντεπιθέσεις με τους Ντε Αμορίμ και Μπαριέντος και πανηγύρισε τη νίκη, η οποία είναι η πρώτη εκτός έδρας της ιστορίας της με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μείωσε στο φινάλε ο Ολιβέιρα, σε ένα γκολ που δεν πανηγύρισε κανένας στο ΟΑΚΑ αλλά αντιθέτως άπαντες γιούχαραν τους κιτρινόμαυρους.

Τα... έχασε μετά την αποβολή του Ζεράλδες και ο Μιγκέλ Καρντόσο, έβαλε χαφ αντί για επιθετικό την ώρα που η ομάδα του είχε δεχθεί το πρώτο γκολ και κυνηγούσε στο σκορ. Αλλά και πάλι, οι αρχικές του επιλογές προξένησαν απορία αφού άφησε στον πάγκο ξανά τον Λιβάγια, ενώ έδωσε και πάλι φανέλα βασικού σε Βέρντε και Ολιβέιρα, οι οποίοι δείχνουν εκτός κλίματος.
Ένας επαγγελματίας ΠΑΟΚ...

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού (μείωσε στο τέλος) στη σχεδόν γεμάτη Τούμπα και ξεκίνησε επιτυχημένα την προσπάθεια για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, σε ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε για πρώτη φορά μόνο από το διαδικτυακό του κανάλι.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα εμφανίστηκε… διπρόσωπη (σχετικά καλή στο πρώτο, μέτρια έως κακή στο δεύτερο), έπαιξε όσο χρειάστηκε και συνολικά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Σφιντέρσκι (ξεκίνησε αντί του Άκπομ) άνοιξε το σκορ στο 27’, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Κνετ, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε κακή εκτίμηση και στο 76’ στη σέντρα-σουτ του Μίσιτς. Μείωσε λίγο πριν το φινάλε ο Ντάλσιο με ωραίο πλασέ, στην πρώτη προσπάθεια εντός εστίας για την ομάδα του Αγρινίου.

«Φρέσκαρε» την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, αφήνοντας Άκπομ, Ζαμπά και Ελ Καντουρί εκτός ενδεκάδας (και τον Στοχ εκτός αποστολής), ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου