CRIMSON NEWS

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Ήττα από την Τράμπζονσπορ για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των προσδοκιών, η Τράμπζονσπορ δύο κλάσεις πάνω από την ελληνική ομάδα και φυσιολογικά ήρθε το 1-3 στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η Ενωση πλέον μόνο με θαύμα δεν θα αποκλειστεί την άλλη Πέμπτη στην ρεβάνς της Τραπεζούντας. Προβληματική μεσοαμυντικά η Ενωση με τεράστια κενά στις στημένες φάσεις. Μεσοεπιθετικά είχε χώρους, απείλησε, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική.

Ο Λιβάια άνοιξε το σκορ στο 4′ και έδωσε ελπίδες για ένα βράδυ που θα άλλαξε το κλίμα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, η Τράμπζονσπορ πάτησε γκάζι. Στο 24′ έχασε πέναλτι, στο 28′ ισοφάρισε με τον Εκούμπαν και ο ίδιος παίκτης σκόραρε στο 44′ και στο 70′ για να δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League από σήμερα στην ομάδα του.

Η εικόνα της ΑΕΚ προφανώς και δεν ήταν καλή και δεν μπορεί να ικανοποιεί η απόδοση της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο, στο 3ο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.


ΑΕΚ (Μ. Καρντόσο, 4-2-3-1): Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο (63’ Κρίστισιτς), Σιμόες, Βέρντε (65’ Ζεράλδες), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (83’ Γιακουμάκης)

Τράμπζονσπορ (Ο. Καραμάν, 4-2-3-1): Τσακίρ, Περέιρα, Τουρκμέν, Χοσεϊνί, Νοβάκ, Παρμάκ, Σόσα, Ομούρ, Εκούμπαν (90’+ Σάρι), Ενκουαέμε (71’ Αβντιτζάτζ), Σόρλοθ (77’ Ερντογάν)

Ο Γερμανός Σίμπερτ χρέωσε με κάρτα τους Λιβάγια (1’), Βράνιες (22’), Παουλίνιο (89′), Ερντογάν (90’+)



SPORTIME.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου