CRIMSON NEWS

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Νέα φιλική νίκη για τον Φαλανιακό

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσε την Τρίτη (13/8) στο γήπεδό του ο Α.Σ. Φαλανιακός. Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά επικράτησε με σκορ 5-1 του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης (ομάδα Α1’ ΕΠΣΛ) σε ένα παιχνίδι όπου δοκιμάστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν. Φυσικά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού τις χωρίζει μία κατηγορία.
Παρόλα αυτά οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών τους. Το φιλικό έγινε κάτω από έντονη ζέστη.
Αναφορικά με τον Φαλανιακό η ομάδα έδειξε για ένα ακόμη ματς τις επιθετικές της αρετές. Το 1-0 έγινε με το… καλημέρα στο 5’, αφού ο Χρήστος Λυγούρας κέρδισε το πέναλτι (ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου) και ο Γιώργος Πανταζής άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα.
Στο 22’ ο Παναγιώτης Κίτσας μείωσε προσωρινά για τον Πανιώνιο (ο ίδιος παίκτης είχε και κάθετο δοκάρι). Μετά από δύο λεπτά ο Φαλανιακός πήρε και πάλι «κεφάλι» στο σκορ με το Νίκο Καρυώτη να σκοράρει με ωραίο τελείωμα (2-1).
Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Χρήστος Λυγούρας με πλασέ έκανε το 3-1, ενώ ο Γιώργος Λεσάϊ λίγο αργότερα πέτυχε και τέταρτο γκολ (4-1). Το… «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε ο Νίκος Γελαλής για το τελικό 5-1.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως από μεριάς Φαλανιακού δεν αγωνίστηκαν οι: Μπλέντι, Φλώρος, Πανταζής Η., Αντωνόπουλος, Σούλι, Μαχαίρας.
*Την Τετάρτη (14/8) στις 8 το πρωί θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση γι’ αυτή την εβδομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν στη συνέχεια με την επιστροφή να είναι τη Δευτέρα (19/8) όπου η ομάδα θα περάσει στην κορύφωση της προετοιμασίας της.
Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Παπάς, Λεσάϊ, Κακανούλιας, Καρακίτσιος Β., Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Γκανάτσας, Λυγούρας Χ., Ντανίκας, Καρυώτης.
Έπαιξαν και οι: Γκόλτσιος, Γελαλής, Ιωαννίδης, Τσιάκος, Παπαγούλας, Καρακίτσιος Ν., Τζιμούλης, Ιγγλέζος, Σακελαρίου.
Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Φράνκο, Σερέτης Π., Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Ν., Κανής, Κίτσας Γερ., Παπαγεωργίου, Χαν, Σκέντζας Χ., Ελιζόπουλος Σ., Κίτσας Π.
Έπαιξαν και οι: Σκέντζας Β., Σκέντζας Ρ., Δαλαμπύρας Α., Βασιλείου Χ., Μανώλης Β., Παϊτέρης Π., Σουρλαδάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου