CRIMSON NEWS

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

"Πλήρωσε" τα λάθη της...

Τα λάθη της στην άμυνα  και οι απουσίες ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή κόστισαν στην ΑΕΛ δεχόμενη τρία γκολ από τον Ολυμπιακό(0-3). Οι Νούνιτς, Κούνιτς και Σικάφκα απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν προσπαθώντας φιλότιμα όπως και οι Μπράλιτς, Γιακιμόφσκι, Μόρας. Ο Κρίστινσον πάντα σταθερός ενώ ο Ολυμπιακός υπερείχε με παίκτες ποιότητας όπως οι Φορτούνης, Καμαρά, Σισέ. Η ΑΕΛ χειροκροτήθηκε από τους 6.000 οπαδούς της για την προσπάθεια της φετινής σεζόν που εν μέσω δυσκολιών κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο Ιταλός τεχνικός των Βυυσινί ειδικά αποθεώθηκε ως αναγνώριση για το έργο του.

Στο 5΄ ο Ζίφκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ ο Μόρας έκανε την προβολή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.  Στο 23΄ ο Γκόλιας δεν έκοψε ο Χασάν πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1.  Στο 33΄ ο Χασάν πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Ομάρ η μπάλα έφυγε άουτ.   

Στο 49΄ ο Ομάρ με φαλτσαριστό σουτ από τα δεξιά της περιοχής έκανε το 0-2. Στο 51 ο Χασάν εξ΄επαφής πήρε την κεφαλιά ο Κρίστινσον μπλόκαρε την μπάλα. Στο 57΄ ο Μπάλλας πάσαρε στον Νούνιτς εκείνος έκανε κακό σουτ χωρίς να προκαλέσει κίνδυνο στην εστία του Λοντίγκιν.Στο 62΄ η ΑΕΛ έχασε αλλεπάλληλες ευκαιρίες με Σικάφκα, Κούνιτς που έκαναν την προβολή αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε την μπάλα δύο φορές αποτρέποντας τους να σκοράρουν. Σε θέση τετ-α-τετ ο Σολδάνο στο 69΄ πλάσαρε ψηλά άουτ. Στην επόμενη φάση ο Σικάφκα έκλεψε πάσαρε στον Κούνιτς που σούταρε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Λοντίγκιν.  Στο 85΄ ο Καμαρά ολομόναχος πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 0-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου