CRIMSON NEWS

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Απίθανος Μέσι, για τελικό η " Μπάρτσα"!

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε σε θρίαμβο τον πρώτο της αγώνα με τη Λίβερπουλ, για την ημιτελική φάση του Champions League, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο «Camp Nou» και με τη νίκη της με σκορ 3-0 σκορ πλέον βρίσκεται με το... έναμιση πόδι στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αργεντίνος αστέρας των Καταλανών πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του με κοντινό πλασέ στο 75', ενώ επτά λεπτά αργότερα με μία μαγική εκτέλεση φάουλ έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του Βαλβέρδε, η οποία είχε προηγηθεί στο 26' με σκόρερ τον Σουάρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο λεπτά μετά το τρίτο γκολ της Μπαρτσελόνα η Λίβερπουλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν ο Σαλάχ από θέση βολής, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ, Φιλίπε Κουτίνιο (60' Σεμέδο), Μέσι και Σουάρες.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (79' Φιρμίνο), Μίλνερ (85' Οριγκί), Κεϊτά (24' λ.τ. Χέντερσον), Μανέ και Σαλάχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου