CRIMSON NEWS

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Στο τέλος ο Άρης, άνετα η ΑΕΚ!

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ στα Γιάννενα, με την Ένωση να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και να διασύρει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με 4-0, σκοράροντας μάλιστα όλα τα γκολ της στο πρώτο ημίχρονο! Οι Κιτρινόμαυροι είχαν τέσσερα γκολ αλλά και τρία δοκάρια (!) στο παιχνίδι που έκλεισε την 16ηαγωνιστική, δείχνοντας αποφασισμένοι να… γυρίσουν το χαρτί μέσα στο 2019 και να αφήσουν οριστικά πίσω τους, το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε.


Η ΑΕΚ είχε για κορυφαίο της τον Πόνσε που σκόραρε δύο φορές, εξαιρετικούς τους Λιβάγια, Μάνταλο (που βρήκε επίσης δίχτυα), αλλά και έναν Μπακασέτα από τα… παλιά, που θύμισε με το «καλημέρα» πόσο έλειψε από τον Δικέφαλο όλο αυτό το διάστημα. Παρότι αγωνίστηκε σε έναν νέο ρόλο, σε αυτό το νέο σχήμα που είδαμε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο ‘Ελληνας προπονητής έδωσε φανέλα βασικού στον Μπακασέτα, δείχνοντας πως περιμένει άμεσα κιόλας πολλά από τον διεθνή άσο. Στην προσπάθεια της ΑΕΚ να επιστρέψει στις νίκες και να βρει ξανά το καλό της πρόσωπο. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, παίζοντας ως εσωτερικός χαφ μαζί με τον Μάνταλο και μπροστά από τον Άλεφ, σε αυτό το 3-5-2 που επέλεξε ο τεχνικός του Δικεφάλου απέναντι στα Γιάννενα.

Με γκολ του Ματίγια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βελέθ, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος, Ματίγια, Γκάμα (13' Μενέντεθ, 86' Παυλίδης), Γκαρσία, Μαρτίνες (63' Γιουνές), Ντιγκινί.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος (86' Ασίγκμπα), Τομάς (64' Επστάιν), Μπερτόλιο (90' Σκόνδρας), Μπαράλες.

Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου