CRIMSON NEWS

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

«Χορεύοντας» στην βροχή!

«Χορεύοντας» στην βροχή! Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και... σάρωσε την Παναχαϊκή με 5-0, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Λανθασμένα ακυρώθηκε ένα ακόμη τέρμα του Άκπομ, ντεμπούτο και γκολ για Γιόζιπ Μίσιτς.

Από την πρώτη ανάγνωση της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τοποθετηθεί τον Ελ Καντουρί στα χαφ, έγινε ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ μπήκε με απόλυτα επιθετική διάθεση, θέλοντας να πάρει την ρεβάνς από το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Μάτος μετά από εκτέλεση κόρνερ και ήταν αυτοί που είχαν τις μεγάλες φάσεις με το «καλημέρα» με εκφραστές τους Ζαμπά και Άκπομ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν χώρους, ήταν ιδιαίτερα γρήγοροι στην δημιουργία και στην ανάπτυξη, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως η Παναχαϊκή δεν έμοιαζε αμιγώς στημένη αμυντικά. Για του λόγους το αληθές, η στατισική υπηρεσία αποτύπωσε απόλυτα την υπεροχή του ΠΑΟΚ με απολογισμό 12-0 τελικών.

Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μόλις μία καλή στιγμή με τον Πολίμο, αναγκάστηκαν να συγκλίνουν τις γραμμές τους, καθώς έβλεπαν πως ο ΠΑΟΚ υπερτερούσε στο ψηλό παιχνίδι και στη δύναμη με καλύτερη τοποθέτηση μέσα στο γήπεδο.

Μετά από αρκετές... προειδοποιήσεις, ο Δικέφαλος «χτύπησε» για δεύτερη φορά, εισπράττοντας βάσει εικόνας ό,τι του άξιζε. Μια βαθιά μπαλιά του Βιεϊρίνια, ένα υποδειγματικό κατέβασμα από τον Άκπομ, ο οποίος την έστρωσε στον Ζαμπά και ένα ψύχραιμο πλασέ του Βραζιλιάνου ήταν αρκετό για το 2-0 του ΠΑΟΚ στο 38', σκορ που συνόδεψε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο β΄ημίχρονο, Ζαμπά και Λημνιός αντάλλαζαν διαρκώς ρόλους μέσα στο γήπεδο, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται αρχικά δημιουργός για το 3-0 και στη συνέχεια σκόρερ του τέταρτους τέρματος, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε προσθέσει νωρίτερα το όνομα του στους σκόρερ.

Το δεύτερο 45λεπτο μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με αξιοσημείωτο γεγονός το ντεμπούτο του Μίσιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ, περνώντας στην θέση του Μπίσεσβαρ! Εννέα λεπτά μετά την είσοδό του, ο Κροάτης συστήθηκε με γκολάρα για το 5-0 και η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Για την ιστορία των.... αδικημένων, από τον πίνακα των σκόρερ έλειπε κακώς το όνομα του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος για ακόμη μια φορά σκόραρε από κακονική θέση αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα.

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου