CRIMSON NEWS

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Όλα "Χ" στο Αρένα!

Ισόπαλοι ΑΕΛ και Άρης με 0-0. Η ΑΕΛ μπλοκαρίστηκε από το παιχνίδι των φιλοξενουμένων καταφέρνοντας ωστόσο να δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο και στο 2ο μέρος. Ξεχώρισαν για το πάθος τους Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Ντέλετιτς ενώ ο Κρίστινσον ήταν ο καλύτερος με τις αποκρούσεις που έκανε. Η ομάδα του Άρη έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες έχοντας ποιότητα και τεχνική ωστόσο στην άμυνα υπό πίεση έκανε αρκετά λάθη. Οι Βυσσινί θα χρειάζονταν παίκτη στην άμυνα ενώ ετοιμάζονται για το ματς με τον Αστέρα. Παρόντες στο γήπεδο Νίκος Νταμπίζας, Μιχάλης Γρηγορίου και Μίοντραγκ Μένταν( συνεργάτης του Δώνη αφού την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν αντίπαλοι ΑΕΛ και ΠΑΟ).

Στο 14΄ ελιγμός του Μπαργκάν μπήκε στην περιοχή σούταρε με το αριστερό η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.  Στο 26΄ ο Καρανίκας σέντραρε ο Μπαργκάν πήρε την κεφαλιά στην αριστερή γωνία με τον Κοέστα να αποκρούει και στην αντεπίθεση από κοντά ο Ντιγκινί πλάσαρε ο Γιακιμόφσκι πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 36΄ ο Ντιγκινί από σέντρα του Κόρχυτ δεν πρόλαβε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.   
    Στο 68΄ ο Μιλοσάβλιεβιτς ύστερα από σέντρα του Καρανίκα πήρε την κεφαλιά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο δοκάρι. Στο 77΄ ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Κόρχυτ ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά.


Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης(32΄Τζανακάκης), Βαλεριάνος, Βέλεθ(45΄Ιντζόγλου), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Κόρχουτ(82΄Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν( 67΄Σικάφκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεφεροβιτς, Νούνιτς, Φατιόν, Γιακιμοφσκι, Καρανίκας, Ζιζιτς, Γκοϊκοβίτς, Ντέλετιτς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου