CRIMSON NEWS

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο ματς, "αυτοκτόνησε" η ΑΕΛ

Μπορεί η αυτοκτονία να είναι κάτι μακάβριο και δυσάρεστο αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για να εκφράσει κάποιος το τι έκανε σήμερα η ΑΕΛ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 γκολ ισοφάρισε είχε την πρόκριση στο χέρι της ωστόσο χάρη  στην αστεία και συνάμα τραγική εμφάνιση της άμυνας δέχθηκε πέντε γκολ. Είναι δεδομένο πως η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 2 αμυντικούς αλλά και να αναλύσει γιατί έγινε η πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους. Άλλαξε τα δεδομένα η είσοδος Νούνιτς, καλοί οι Σικάφκα, Ζίβκοβιτς και Ακόστα.


Στο πιο... τρελό παιχνίδι της σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε με 5-3 την ΑΕΛ και πήρε τεράστια πρόκριση στους «8» του κυπέλλου, παρά το γεγονός πως στο 75' ισοφαρίστηκε σε 3-3 και χρειάζονταν δύο γκολ για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
ι Αρκάδες, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Νίκος Καλτσάς σέντραρε από τα δεξιά, Μανιάς και Ζίζιτς διεκδίκησαν την μπάλα, η οποία βρήκε στην πλάτη του αμυντικού της Λάρισας και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Με τους παίκτες του Αστέρα να έχουν το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, αφού στο 40’ ο Ορτέγκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 2-0 των Αρκάδων.

«Ροντέο» και πρόκριση για Αστέρα

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας οι παίκτες της ΑΕΛ, φαίνεται ότι αφυπνίστηκαν και παρουσίασαν πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νόε Ακόστα στο 52ο λεπτό να βάζει ξανά στο παιχνίδι του «βυσσινί», μειώνοντας σε 2-1, όμως οι Αρκάδες απάντησαν... άμεσα αφού ο Βαλιέντε στο 58' ανέβασε τον δείκτη στο 3-1. Με επίθεση διαρκείας ο Σικάφκα με προβολή και ο Ζίζιτς με φάουλ έγινε το 3-3.
Το τρομερό ματς πάντως, δεν είχε κριθεί ακόμη, με τον Αστέρα Τρίπολης να μην έχει πει την τελευταία του λέξη, αφού στο 78' ο Καλτσάς έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα (4-3), με τον Φερνάντες στο 85ο λεπτό, να στέλνει στα... ουράνια τους οπαδούς του Αστέρα, αφού με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον και χάρισε την πρόκριση στους Αρκάδες.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (78' Δουβίκας), Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεζ (87' Μπελόκ), Τσιλιανίδης (57' Βλάχος), Καλτσάς, Μανιάς.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόφσκι (64' Ζίφκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (78' Γκόλιας), Σεσέροβιτς (46' Νούνιτς), Γκοίκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου