CRIMSON NEWS

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Απολύθηκαν Παπαδόπουλος και Σανίνο!

Παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού αποτελεί ο Τζουζέπε Σανίνο όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Βοιωτίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico.

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς.

Βόμβα στον ΟΦΗ καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά από δύο χρόνια, παρά μια εβδομάδα, ένας εκ των πιο πετυχημένων τεχνικών που πέρασαν από τον πάγκο του  ΟΦΗ, αποτελεί παρελθόν. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΟΦΗ στην κατηγορία που ανήκει και που αξίζει να αγωνίζεται, δεν είναι πλέον εδώ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο «Βαρδινογιάννειο» όπου συμμετείχαν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ παρουσία και του ίδιου του Νίκου Παπαδόπουλου όπου αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο λόγος που οι δύο πλευρές έφτασαν στο «διαζύγιο» αποτέλεσε το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού Χρήστο Κουτσοσπύρο αφού από την πλευρά του συλλόγου εκείνο που τονίστηκε ήταν ότι η πράξη αυτή δεν συνάδει με τα νέα δεδομένα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου