CRIMSON NEWS

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τελείωσε χωρίς βαθμούς στο Chl η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πάλεψε στο Ντα Λουζ κόντρα στην Μπενφίκα, είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο δεχόμενη ένα γκολ στο τέλος

ηττήθηκε με 1-0 από τους Πορτογάλους, στον τελευταίο της αγώνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ


Στο 63ο λεπτό η «Ένωση» έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Τσόσιτς κέρδισε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μοράν, βλέποντας την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.


Επτά λεπτά αργοτερα πάντως και οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, καθώς ο Σεφέροβιτς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρκα.


Στο 87ο λεπτό η πρωταθλήτρια Ελλάδας έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκριμάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, ανοίγοντας το σκορ για τους Λουζιτανούς.


Στο 89' η Μπενφίκα «φλέρταρε» με το 2-0, ωστόσο ο Σεφέροβιτς είδε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι η μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι της κιτρινόμαυρης εστίας, μετά από το σουτ του.


Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0

Γκολ: 88' Γκριμάλντο

Κίτρινες: Ντίας (Μπενφίκα), Χουλτ (ΑΕΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες: 87' Γαλανόπουλος (ΑΕΚ)

Δοκάρια: 71', 89' Σεφέροβιτς (Μπενφίκα)



Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ντίας, Σεφέροβιτς, Σεμέδο, Πίτσι (59' Σέρβι), Σίλβα (35' λ.τ. Ζίφκοβιτς), Ζαρντέλ, Αλμέιδα, Φέλιξ (76' Καστίγιο), Φερνάντες

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Μοράν (78' Γκάλο), Κλωναρίδης (61' Γιαννιώτας), Μπογέ (68' Μάνταλος), Πόνσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου