CRIMSON NEWS

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Σπουδαίες νίκες για Αστέρα, ΠΑΣ και Παναιτωλικό

Ένα σπουδαίο διπλό με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εμφάνιση στην πρώτη πεντάδα για τον Παναιτωλικό, που με την 3η του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έφτασε τους 21 πόντους. Ο Μαλής με το παρθενικό του γκολ στην Super League και ο Λουσέρο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 75’ χάρισαν στον Παναιτωλικό το πρώτο διπλό της ιστορίας των Αγρινιωτών στην έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 27ο λεπτό με την αποβολή του Κουέστα σε ανατροπή του Μοράρ μετά από λάθος του Δεληζήση. Ο Μάζουρεκ απώλεσε το πέναλτι (άουτ), όμως οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ από κόρνερ πήραν τη νίκη. Ο Μαλής από εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, με προβολή άνοιξε το σκορ. Παρά την ισοφάριση του Ντιγκινί στο 71’, στο 75’ από ένα τραγικό λάθος του Σιώπη που άνοιξε τα πόδια στην χαμηλή εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο, έκανε το 1-2 και πήρε τη νίκη. Μεγάλη επέμβαση του Κυριακίδη στο 87’ σε κεφαλιά του Βέλεθ.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Παναιτωλικού στα τελευταία τέσσερα ματς, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ από την άλλη ο απογοητευτικός και σήμερα Άρης, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι φάντασμα του εαυτού του, έμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη σερί αγωνιστική, παρά τις πέντε αλλαγές που έκανε συγκριτικά με το προηγούμενο ματς ο Σάββας Παντελίδης

.
Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο με 3-1 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στους «Ζωσιμάδες» και να πάρει σημαντική βαθμολογική «ανάσα»! 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51’ με τον Νικολιά, όμως οι Νοεσμυρνιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με το γκολ του Ντουρμισάι στο 82ο λεπτό. Προτού… κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τους, όμως, ήρθε το 2-1, με τον Γιάκο να στέλνει… μαεστρικά τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ. Ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε από τα 11 βήματα στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα… 

Πιο επικίνδυνος ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε λύσεις ο ΠΑΣ στην πίεση που του άσκησε ο αντίπαλός του σε αυτό το διάστημα. Οι Ηπειρώτες ανέβηκαν στην επανάληψη, ιδίως μετά το γκολ, δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να ρίξουν στο… καναβάτσο τους φιλοξενούμενους, που πλήρωσαν την αδράνειά τους σε δύο φάσεις. 


Μπορεί να μην υπάρχουν μαγικά ραβδιά στο ποδόσφαιρο, αλλά ο Γιώργος Παράσχος έχει κάνει τα δικά του... μαγικά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης! 

Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε τα 5 σερί ματς χωρίς ήττα και τις 4 συνεχόμενες νίκες με τον Έλληνα έμπειρο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία και έφτασε στους 18 βαθμούς στη Super League, φτάνοντας στο -3 από την 5η θέση! 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μαρτίν Τόνσο (62', 87'), που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τον ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Παναθηναϊκού, είχε ανοίξει το σκορ ο Δεληγιαννίδης (26') με πολύ έξυπνη εκτέλεση φάουλ. 

Οι Κρητικοί παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις 11 βαθμούς και αναζητούν τη σταθερότητα στην απόδοσή τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου